15. syyskuuta 2017

Lancome Juicy Shaker


Tänään esittelen hieman Lancomen Juicy Shakeria sävyssä 372 Berry Tale. Omistan vain yhden Juicy Shakerin tällä hetkellä ja ymmärtääkseni kaikissa niissä on erilainen tuoksu ja hieman erilainen koostumus, joten pystyn kertomaan ainoastaan tästä sävystä.

Juicy Shakerin idea on se, että tuotteessa oleva öljy ja väri tulee sekoittaa enen käyttöä ja se levitetään huulille pienellä sienellä.


Juicy Shaker pakkaus on mielenkiintoinen, mutta sen ainoa tarkoitus on saada ihmiset sekottamaan öljy ja väri, joten drinkkisekoitinta muistuttava pakkaus on siihen täydellinen.


Yläkuvassa Berry Tale- sävy iholla. Sävy on kaunis vaalea punainen. Kaikki Juicy Shaker sävyt ovat haaleita. Koostumus on öljyinen. Öljy lähtee huulilta kohtalaisen nopeasti, mutta tuote jättää huulille kuitenkin kauniin punertavan sävyn jälkeensä.

Berry Tale- sävyn tuoksu on kohtalaisen vahva. Ymmärtääkseni sen tarkoitus on olla vesimeloonin tuoksuinen. Itse kuvaisin tuoksun kuitenkin vahvana marjapuurona. Tuoksu ei kuitenkaan pysy huulilla kovinkaan kauon, joten tuoksuille herkätkin voivat sitä käyttää.

Juicy Shaker sävyjä on tällä hetkellä 14. Sävyjä löytyy punertavien lisäksi myös vihertävinä ja keltaisia. Joissakin sävyissä on myös kimalletta.

Juicy Shaker hinta sokos.fi: 24,00e

- Laura

2 kommenttia:

  1. Mä omistan näitä Juicy Shakereita yhden öljymäisen ja yhden matan. Tykkäsin kyllä paljon enemmän mattaversioista, öljymäiset vaan kuluu huulilta niin nopeasti pois. Nykyään tulee muutenkin käytettyä enemmän mattaa tai perinteisiä kosteuttavia huulipunia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matat shakerit vaikuttivat kyllä muuten hyviltä, mutta sävyt olivat itselle hieman tummia. Jos Lancome tuo markkinoille myös vaaleampia sävyjä, niin hankin testaukseen varmasti!

      Poista