5. syyskuuta 2017

Lempisiveltimet esittelyssä: Real Techniques


Tänään haluaisin puhua hieman siveltimistä. Käytän siveltimiä kaikkeen muuhun paitsi meikkivoiteen ja peiteaineen levitykseen (niihin käytän yleensä Beautyblenderiä). Olen kohtalaisen tyytyväinen niihin siveltimiin, joita omistan. Tulen ostamaan tulevaisuudessa lisää silmämeikkiin tarkoitettuja siveltimiä, koska niitä minulla on tällä hetkellä aina vähän.

Kuten yläkuvasta voi päätellä, lempisiveltimeni ovat kaikki Real Techniques- siveltimiä. Siveltimet ovat Sam ja Nic Chapmanin suunnittelemat. Heidät tunnetaan myös Youtube- kanavasta Pixiwoo. Sam ja Nic ovat siskoksia ja meikkitaiteilijoita.

Real Techniques- siveltimet ovat mielestäni erinomaisia siveltimiä. Vanhimmat siveltimet, mitä omistan, ovat 4-5 vuotta vanhoja ja ne ovat tänään yhtä hyvässä kunnossa kuin ostettaessa. Siveltimet ovat tekokarvaa ja karvat eivät irtoile siveltimistä. Siveltimet tuntuvat kädessä mukavalta ja ergonomiselta. Pidän myös siveltimien väreistä ja suunnittelusta muutenkin. Alla käyn läpi kaikki lempisiveltimeni.Multitask brush on kohtalaisen suuri sivellin, jota käytän puuterin levitykseen.

Expert Face Brush on tarkoitettu meikkivoiteelle. Käytän meikkivoiteen levitykseen harvoin sivellintä, mutta tämä sivellin on ensimmäinen valinta itselläni siihen tarkoitukseen. Sivellintä voi myös käyttää varjostusten tekemiseen kasvoilla. Buffing brush on erinomainen aurintopuuterin levitykseen. sivellin sopii myös esimerkiksi puuterille.Stippling brush sopii mielestäni parhaiten aurinkopuuterille, puuterille tai poskipunalle. Setting brush sopii mielestäni parhaiten highlighter- siveltimeksi tai esimerkiksi levittämään puuteria silmien alle.Contour brush sopii nimensä mukaan erinomaisesti varjostusten tekemiseen. Itse kuitenkin levitän sillä puuteria silmien alle.Base shadow brush on oiva luomivärisivellin. Domed shadow brush on edellistä sivellintä hieman suurempi luomivärisivellin.Accent brush on kaikista pienin Real Techniques- sivellin, jonka omistan. Se on erinomainen esimerkiksi peiteaineen levitykseen pienelle alueelle tai silmänrajauskynän tuhrimiseen. Sivellin toimii myös huulipunasiveltimenä.Detailer brush sopii mielestäni parhaiten peiteaineen levitykseen pienelle alueelle.

Suurinta osaa näistä siveltimistä käytän päivittäin. Mielestäni Real Techniques- siveltimet ovat laadultaan erinomaisia ja niitä on helppo käyttää. Itse olen ostanut Näitä siveltimiä ulkomailta ja tilannut niitä pretty.fi sivustolta. Muutama on tarttunut mukaan myös Sokokselta. Hinnat vaihtelevat hieman sen mukaan mistä siveltimet ostaa. Siveltimiä saa myös usein usean siveltimen pakkauksessa, joissa tulee mukana myös erittäin hyvä suojakotelo esim. matkustusta varten.

Suosittelen näitä siveltimiä ehdottomasti sekä aloitteleville meikkaajille, että ammattilaisille!

Oletko kokeillut Real Techniques:n siveltimiä?

-Laura

4 kommenttia:

 1. RT:ltä löytyy tosi hyviä siveltimiä, varsinkin kasvomeikkiä varten :) Setting Brush on yksi parhaimmista highlightersiveltimistä, joita omistan! Silmämeikeissä tykkään ehdottomasti enemmän Sigmasta enkä enää vaihtaisikaan Sigman siveltimiäni mihinkään :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä :) Itse olen suunnitellut kokeilevani Morphen siveltimiä silmille. Morphen hinta-laatu suhde on ymmärtääkseni aika hyvä. Morphen siveltimet pitää kuitenkin tilata USA:sta, joten tulee tullimaksut päälle.

  - Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Morphen siveltimiä myydään myös ainakin Beauty Bayssa, joka on brittikauppa, eli sieltä tilatessa ei tarvii miettiä alveja yms :) Siitä en kyllä osaa sanoa mitään, onko ne siveltimet siellä miten paljon kalliimpia tai valikoima suppeampi kuin Jenkeistä tilattuna, mutta kannattaa katsastaa myös Beauty Bay!

   Poista
  2. Beauty Bay:ssa näyttäisi olevan vaikka mitä muutakin jännää myynnissä :) Kiitos jälleen vinkistä! Jostain syystä ei ole tullut vielä tilattua koskaan Beauty Bay:sta mitään.

   - Laura

   Poista