8. syyskuuta 2017

Miksi omistan vain yhden ColourPop tuotteen?


Yläkuvassa näkyy ainut Colourpop tuote, jonka omistan. Kyseessä on siis luomiväri.


Super Shock Shadow sävyssä Weenie on kaunis oranssin/kuparin sävyinen kimaltava sävy.Yläkuvassa näkyy sävy iholla. 

ColourPopin luomivärien koostumus on todella mielenkiintoinen. Koostumus on pehmeä ja jos  siihen painaa sormella, siihen jää jälki. Tuotteen voi myös ottaa kokonaan pois pakkauksestaan ja muokata sinne takaisin. Itse pidän Super Shock Shadow formulasta kovasti. Sävy Weenie on mielestäni todella kaunis.

Mutta miksi minulla on vain yksi ColourPop tuote?

Tilasin ColourPopilta viime vuoden puolella paljon muitakin tuotteita. Tilasin Weenie luomivärin lisäksi yhden mattaluomivärin, Silmänrajauskynän, nestemäisiä mattapunia (Untra Matte Lip), Nestemäisiä hieman vähemmän mattoja punia (Ultra Satin Lip), Lippie Stix huulipunia ja huultenrajauskyniä. Muut paitsi Weenie luomivärin annoin tai myin pois.

Silmänrajauskynä (Creme Gel Liner sävyssä Mr. Bing) oli kyllä erikoinen tapaus. Kynä oli todella kuiva ja joka kerta kun yritin käyttää sitä, palasia kynästä lähti irti. Sitä oli siis mahdoton käyttää ja se päätyi lopulta roskiin. 

Mattaluomiväri jonka tilasin oli kaunis oranssin sävyinen luomiväri. Sen levitys luomille oli kuitenkin todella vaikeaa ja se ei levittynyt yhtään samalla tavalla kuin Super Shock Shadow luomivärini. Lopulta luovutin mattavärin kanssa ja annoin sen pois.

Ultra Matte Lip nestemäiset huulipunat olivat todella kuivattavia ja inhottavan tuntuisia huulilla. En pystynyt käyttämään niitä lähes ollenkaan, koska en pitänyt siitä miltä ne tuntuivat huulilla.

Ultra Satin lip nestemäiset huulipunat tuntuivat hieman mukavammilta kuin Ultra Matte Lip punat. Tunsin ne kuitenkin koko ajan huulilla, koska nekin ovat hieman kuivattavia. Sävyt näyttivät myös omilla huulillani todella tummilta.

Lippie Stix huulipunista pidin muuten, mutta niiden tuoksu oli niin muovinen, että en pystynyt pitämään niitä huulillani kovin kauon.

Huultenrajauskynistä pidin muuten, mutta nude-sävyiksi luulemani sävyt näyttivät omilla huulillani tumman punaisilta. Annoin ne pois.

ColourPop tuotteiden testaaminen oli siis aika erikoista. En ihan ymmärrä miksi niin monet hehkuttavat Colourpopin tuotteita, jos ne oikeasti toimivat niin huonosti kuin minulla. Ehkä tilaan Colourpopilta muutamia uutuustuotteita, kuten puutereita tai siveltimiä. Super Shock Shadow luomivärejä voisin myös hankkia muutaman lisää. Tilaaminen kuitenkin hieman epäilyttää, koska viime kerran kokeiluni päättyivät niin kehnosti

Oletko kukaan muu kokeillut ColourPopin tuotteita?

- Laura

2 kommenttia:

 1. Harmi ettei Colourpop ole sopinut sinulle :( Minä olen tehnyt useamman tilauksen kun ovat hinta-laatusuhteeltaan niin hyviä, suurimmaksi osaksi. Kaiken muun olen saanut itselläni toimimaan paitsi Ultra Matte Lip punien kanssa on ollut ongelmaan; liiallinen kuivuus ja tummaksi hapettuva sävy. Super shock shadowit on kyllä ehdottomia suosikkeja, niin luomivärit kuin highlighteritkin. Pidän yhtälailla myös Colourpopin pressatuista luomiväreistä ja paleteista, ovat todella pigmenttisiä ja blendautuvia.

  Omistan tuollaisen lähes saman sävyisen napin kuin yllä esittelit, mutta kulkee eri nimellä (Birthday cake, limited edition tuote). Suosikkisävy omistamistani single-luomivärieistä, sillä voi tehdä silmämeikin yksistään :) Yksi ongelma Colourpopilla on valtava valikoima sävyjä, jotka ovat todella lähellä toisiaan..

  Myös Ultra Satin lippit ja Lippie stixit olen saanut toimimaan, mutta niissä joissakin kieltämättä ongelmana on se, että sävyt ovat todellista tummempia huulilla.. Ultra glossy lipeissä on monia suosikkejani.

  Kokonaisuudessaan brändi on todella mielenkiintoinen ja suurin osa tuotteista mielestäni laadukkaita vertautuen hyvin kalliisiinkin merkkeihin, joten ymmärrän hypen kyllä.. LIsäksi Colourpop käyttää markkinoinnissa ansiokkaasti tubettajia yms, joten suosio on helppo sitäkin kautta ymmärtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskaa, että juuri kun sain uuden tilauksen tehdyä Colourpopille, sinulta tuli kommentti samasta brändistä :p
   Colourpop on kyllä todella mielenkiintoinen brändi. Tuotteet ovat hyvän hintaisia ja paljon ihmisiä pitää niistä. Vertaisin yhtä omistamaani Colourpop luomiväriä paljon kalliimpiin (kuten Urban Decay, jossa yhden luomivärin hinta ainakin 4 kertaa suurempi) ja pitäisin niitä yhtä hyvinä.
   Tällä kertaa ei tullut tilattua ultra matte lip formulan huulipunia, kuten itsekin sanoit, ne on todella kuivia ja kuivuessaan huulille, ne tummuvat todella paljon. Nyt tuli mietittyä paljon kauemmin, mitä tilaan ja toivottavasti tällä kertaa mitään ei tarvitse heittää roskiin!

   - Laura

   Poista