16. lokakuuta 2017

The Body Shop Body Butter lempparit


Yläkuvassa näkyy kaikki The Body Shopin Body Butter lempparini. Ylhäällä vasemmalla Moringa, alhaalla vasemmalla Papaya, oikealla ylhäällä Early-Harvest Raspberry ja oikealla alhaalla Virgin Mojito.

Moringa on miedon kukkaiselta tuoksuva voide.

Papaija on miedon makean tuoksuinen voide, joka on itselläni tällä hetkellä käytössä.

Vadelma on hieman vahvemman tuoksuinen, mutta tuoksu on aidon vadelmainen. Vadelma on The Body Shopilla kausituotteena, joita tulee aina välillä myyntiin ja ne loppuvat kohtalaisen nopeasti.

Virgin Mojito on kirpeän mintun tuoksuinen voide, jota tykkään aina välillä käyttää. Sen kohtalaisen vahva tuoksu ei oikein sovi itselleni päivittäiseen käyttöön.


Yläkuvassa ihana vadelma- voide (jonka kuvasin ihan vain siksi, että se oli ainoa näistä, joka oli käyttämätön :))

Hinta thebodyshop.fi: 19,50e

- Laura

4 kommenttia:

 1. TBS:n vartalovoit on kyllä ihania :) Omia suosikkejani on just toi sama vadelma, parin vuoden takainen Glazed Apple sekä Passion Fruit :) Passionhedelmä varsinkin on niiin superihana ettei oo tosikaan! <3

  VastaaPoista
 2. Glazed apple oli kyllä todella hyvä sarja :) Eivät tainneet täksi joukuksi tuoda sitä takaisin valitettavasti :( Mutta joo, vadelma taitaa olla kaikista paras. Tuota passionhedelmää en ole tainnut kokeillakkaan, pitää mennä testaamaan!

  VastaaPoista
 3. TBS:n vartalovoit ovat kyllä aivan omaa luokkaa kosteutuksen suhteen. Mulla vaihtelee suosikit ja inhokit yleensä hyvinkin nopeasti, sillä kyllästyn helposti erilaisiin tuoksuihin. Vadelman vartalovoin tuoksun kanssa ei vielä ole niin käynyt, se on ihana <3 Omia suosikkejani ovat myös parin vuoden takainen Glazed Apple, kausisarjan kaakao, klassikko mango. Uutena suosikkina kookos josta en tykännyt ennen!

  VastaaPoista
 4. Harmi, että TBS ei tuonut Glazed Apple sarjaa takaisin täksi jouluksi :( Vartalovoita tuosta sarjasta en omistanut, mutta kuorinta oli tosi hyvä! Tuota mangoa voisin joskus kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista