28. lokakuuta 2017

Testissä Clarins Instant Concealer

Siirrytäämpä useamman Essenceä käsittelevän kirjoituksen jälkeen hieman hintavanmaan kosmetiikkaan. Tänään siis testissä Clarins Instant Concealer. Oma peiteaineeni on sävyssä 01.


Peiteaine on pakattu pieneen tuubipakkaukseen, jossa tuotetta on 15ml, eli n. puolet mitä meikkivoidepakkauksissa yleensä on. Tämä määrä on peiteaineelle ihan hyvä.


Instat Concealer iholla.


Instant Concealer sävyssä 01 levitettynä iholle.

Peiteaine on kohtalaisen paksu ja tahmea. Se levittyy iholle hyvin, mutta jo pian levityksen ja puuteroinnin jälkeen peiteaine aiheuttaa ryppyjä silmien alle, joita yleensä peiteaineet eivät itselleni aiheuta.

Haluan huomauttaa, että kun testaan uusia kasvotuotteita, käytän lempituotteitani ja hyväksi todettuja tuotteita ja lisään joukkoon testattavan tuotteen, kuten tässä tilanteessa normaalin peiteaineeni sijalla käytin tätä peiteainetta.

Rypyt ilmaantuivat siis silmien alle kohtalaisen nopeasti. Huomasin myös, että peitaine hapettui eli tummui iholla jonkin verran. En siis todellakaan suosittele kyseistä tuotetta heille joilla on erittäin vaalea iho. Mielestäni peiteaine on alunperinkin hieman liian tumma, hapettuessaan, se näyttää kohtalaisen tummalta.

Iho myös rasvoittui helpommin kuin yleensä. Rasvoittuminen ei kuitenkaan ollut hälyyttävää. Mielenkiintoista tässä peiteaineessa oli se, että se teki pian levityksen jälkeen ryppyjä silmien alle, myöhemmin päivän aikana peiteaine pysyi kuitenkin paikallaan, eikä ryppyyntynyt enempää.

Jos sinulla ei ole ongelmaa peiteaineiden ryppyyntymisen suhteen yleensä, sinulla on kuiva/sekaiho ja kaipaat hyvin peittävää peiteainetta, suosittelen tätä tuotetta sinulle. Itselleni tuote ei oikein sovi. Itse olen tottunut kestävämpiin tuotteitiin, jotka eivät aiheuta ryppyjä silmien alle.

Clarins Instant Concealer hinta:
- Sokos.fi: 32,00e
- Stockmann: 32,50e
- Nordicfeel.fi: 26,50e

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti