31. lokakuuta 2017

Lokakuun kosmetiikkaostokset


Näin lokakuun viimeisenä päivänä (eli Halloweeninä. BOOO!) on taas aika muistella kuun kosmetiikkaostoksia. Yläkuvassa lokakuun kosmetiikkaostokseni. Kuvasta puuttuu muutama tuote (yksi meikkisieni ja yksi meikkivoide ja huonoksi todettu ripsentaivutin), koska kerkesin lahjoittaa ne jo pois :p Arvosteluja kuitenkin tulossa niistäkin ensi kuussa ja niidenkin kuvat löytyvät alta. Alla ostokset eroteltuna hintojen kanssa.


Colourpopin paketin tilasin ja maksoin 9.9 mutta se saapui vasta lokakuun puolella. Hintaa paketilla oli 55,7e + 13,60 tullimaksu.


Lempparini eli L'oréalin Infallible 24-h Matte meikkivoide 18,50e.
Real Techniques sivellinpaketti 9,90e.


Nivean Clear-up strips yhteensä 7,80 Sokoksen 3+1 päiviltä.


Essencen Stay All Day 16h peiteaine 3,09e


Essencen 8 paletti 2,49e.


Essencen kasvo- ja huulipuutereita 8x 1,89e.


L'oréalin True Match, josta tulossa arvostelua ensi kuussa! 10,90e Sokoksen 3+1 päiviltä.


Cailapin Ripsentaivutin ja varakumit, joita en pysty käyttämään, koska taivutin on tarkoitettu suurille silmille.. Nämä puuttuu ensimmäisestä kuvasta. 7,90 + 3,90e.


Duroyn ripsentaivutin ja varakumit 8,50 + 4,90e.


L'oréal Infallible Stay Fresh 24h meikkivoide, jota ei löydy ensimmäisestä kuvasta, koska kerkesin lahjoittaa sen jo pois. Arvostelua kuitenkin tulossa tästäkin pian! 19,90e.


Essenceltä nappasin mukaan myös muutaman luomivärin (05 Cotton Candy ja 11 Stay in Coral Cove). Cotton Candy -sävyä voin suositella lämpimästi! Stay in Coral Cove ei ollut kovin pigmenttinen tai kestävä luomille. 2x 1,89e


Nivean Micellar Cleansing Wipes (joita en käytä kasvoilla vaan poistan niillä swatcheja käsistä :p) 4,50e.


Essenceltä hankin myös Fixing Powder- puuterin. 1,89e.


Hankin myös kummatkin Essencen vedenkestävät maskarat. Näiden vertailua tulossa ensi kuussa! 3,49 + 3,09e.


Essencen Clean & Go kynsilakanpoistopurkin hankin myös testiin. Toimii muuten todella hyvin! Kooltaan mukavan pieni matkakoko. 3,09e.


Essencen Cushion Eyeliner tarttui mukaan ihan sen vuoksi, että Lipstick Love- Blogin Linda kehui sitä omassa blogissaan. Tätä en vielä ole kerennyt testata, mutta mahdollisesti tästäkin jotain tekstiä tulossa ensi kuussa! 3,69e.


Essencen teroitin 1,25e.


Nyx Flawless Finish Blending Spongen ja Real Techniques Miracle Complexion Sponge duon ostin pian tulevaa meikkisienivertailua varten. Nyx:n sieni puuttuu ensimmäisestä kuvasta, koska kerkesin antaa sen jo pois. 9,90e + 14,90e.


Essence Soft Contouring Lip Liner 1,25e.


Essence Long Lasting Lip Liner 1,89e.

Hintaa kaikille lokakuun kosmetiikkaostoksille tuli yhteensä 165,62e jos mukaan ei lasketa Colourpop pakettia, jonka maksoin syyskuun puolella (55,7 + 13,6e), Pakko sanoa, että kosmetiikkaan on kulunut tässä kuussa enemmän rahaa, kuin mitä toivoisin kuluvan. Ensi kuussa yritän ehkä hieman hillitä ostovimmaani :p

Oletko laskenut paljonko sinulla kuluu kuukaudessa kosmetiikkaan?

- Laura

6 kommenttia:

 1. En tarkkaan laske, mutta 100-200€, en välttämättä osta kovinkaan monia tuotteita, mutta yleensä yksittäinen tuote on arvokkaampi.:) Näistä sun ostoksista Nivean laput on olleet käytössä jo vuosia, ihan parhaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että itsekin ensi kuussa hankin muutaman hieman hintavamman tuotteen, joita olen miettinyt ostavani jo pidemmän aikaa :) Viime kuussa tuli ostettua paljon edullisempaa kuten Essenceä.

   Poista
 2. Kivoja essence juttuja oot ostanut:)
  I Love me -messujen takia meni tässä kuussa budjetti vähän ylijäämäiseksi, mutta normaalisti menee varmaan parin sadan luokkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essenceä on tullut hankittua sen verran paljon, että voisin vetää kaikki omistavani Essencen tuotteet samaan kirjoitukseen ja kertoa mitkä niistä ovat ostamisen arvoisia ja mitkä eivät :p Osa on todella hyviä ja osa taas aika kehnoja.

   Poista
 3. Toivottavasti tykkäät tosta essencen eyelinerista! :) Mä kirjasin jossain vaiheessa jonkin aikaa kaikki kuun aikana tehdyt kosmetiikkaostokset ja niiden summat ylös, mutta kun parina kuukautena summa ylitti 500 euroa, mun oli pakko lopettaa. En kestänyt niitä lukuja ja siis tosta on kohta jo pari vuotta aikaa :D Enää ei mene tollasia summia kosmetiikkaan. Sanotaan, että keskimäärin käytän 100-200 euroa, joskus menee vähän enemmän ja joskus selkeesti myös vähemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ensin hankkia hyvä sivellin, jolla tuota eyelineriä olisi hyvä levittää :p voi olla että teen esim. beautybay tilauksen tässä kuussa ja samalla voisin tilata mm. siveltimiä lisää. Kosmetiikkaostosten hintojen laskeminen oli kyllä aika silmiä avaava kokemus. Kuvittelin, että ostosten yhteenlaskettu hinta ei olisi ihan noin korkea, koska mukana on paljon edullista kosmetiikkaa. Pienistäkin summista kuitenkin kertyy ihmeen suuri summa!

   Poista