9. lokakuuta 2017

Essence Velvet Stick Huulipunat


Tänään esittelyssä Essencen Velvet Stick huulipunat. Itse omistan kaksi vaaleaa sävyä kyseisiä huulipunia.


Omistavani sävyt ovat nimeltään 01 Nude Hero (ylhäällä) ja 02 Peony Star (alhaalla). Sävyjä on yhteensä 5. Muistaakseni loput sävyt ovat tummia.

Huulipunat ovat koostumukseltaan pehmeitä ja ne ovat erittäin pigmenttisiä. Ne tuntuvat mukavilta huulilla ja jättävät huulille hieman kiiltoa. Huulipuna pysyy kuitenkin erittäin hyvin huulilla eli useita tunteja. Huulipunakokoelmastani vertaisin näitä esimerkiksi Charlotte Tilberyn mattapuniin. Koostumus on kohtalaisen samanlainen, eli pehmeä ja peittävä. Essencen punissa on kuitenkin hieman kiiltoa mukana. Mielestäni Nämä huulipunat ovat parempia kuin useat kalliimmat punat ja olin erittäin yllättynyt siitä, kuinka laadukkaita ne ovat.

Sävy 01 Nude Hero on itselleni ehkä hieman liian vaalea. Yleensä levitän sitä vain vähän huulille esimerkiksi huulirasvan alle, tuomaan hieman väriä. 02 Peony Star taas on harmaaseen taittuva mauve, joka tuo mieleen 90-luvun tyylin, ilman että huulilla kuitenkaan käytetään ruskeaa. Pidän kyseisestä sävystä paljon. Taidan hankkia itselleni vielä lisää kyseisiä huulipunia, muistaakseni värien joukossa on muun muassa tumma violetti.

Velvet Stick hinta useimmissa kaupoissa 2,45e

Essenceä löytyy seuraavista paikoista:
- Tokmannin kaupat, ei verkkokauppa
- Jotkin K-citymarketit, ei verkkokauppa
- Pretty.fi
- Karkkainen.com

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti