30. lokakuuta 2017

Paras aurinkopuuteri erittäin vaalealle iholle? The Body Shop Honey Bronzer


Tänään haluan kertoa hieman aurinkopuuterista, joka sopii mielestäni erinomaisesti erittäin vaalealle iholle. Oma ihoni on vaalea, mutta ei kuitenkaan  kaikista vaalein. Itselläni on usein vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleita aurinkopuutereita ja siksi yleensä käytänkin vain muutamia hyväksi todettuja aurinkopuutereita ja harvoin ostan uusia. Jos itselläni on vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleita aurinkopuutereita, voin vain kuvitella kuinka vaikeaa se on heille, joilla on vielä iteänikin vaaleampi iho.

Yläkuvassa näkyy The Body Shop:n Honey Bronzer sävyssä 01 Light Matte. Mielestäni tämä aurinkopuuteri on täydellinen erittäin vaalealle iholle. Aurinkopuuterin tarkoutus on siis tuoda hieman hehkua kasvoille, eikä niitä ole yleensä tarkoitus käyttää esimerkiksi contouring- tyyppisten varjostusten tekemiseen. Tämä aurinkopuuteri vaaleimmassa sävyssä on erinomainen tuote tuomaan rusketuksen kaltaista hehkua vaalealle iholle.

Kyseinen aurinkopuuteri on suurimmaksi osaksi matta. Kun puuteri on pakkauksessa, siinä näkyy hieman kimalletta, mutta mielestäni kimalle ei tule kasvoille. Sävy on lämmin vaalean ruskea.

En laittanut tähän kirjoitukseen kuvaa aurinkopuuterista iholla, koska se ei olisi kovinkaan näkynyt "swatchattuna", koska puuteri on niin vaalea.

Hinta thebodyshop.fi: 17,30e

- Laura

2 kommenttia:

  1. Mä taas teen kevyet varjostukset tosi usein just mattaisen aurinkopuuterin kanssa :) En toki vähänkään shimmeristä siinä käyttäisi, mutta matta-aurinkopuuteri ajaa siinä asiansa paremmin kuin hyvin! Mun suosikkiaurinkopuuterit löytyy Too Facediltä ja theBalmilta :)

    VastaaPoista
  2. Too Faced aurinkopuuteria on ollut tarkoitus kokeilla! En jostain syystä tajunnut sitä hankkia Lontoon reissulta kun kävin katselemassa Too Faced- pistettä, harmi!

    VastaaPoista