24. lokakuuta 2017

Edullisin vedenkestävä maskara? Essence Get Big Lashes Waterproof


Olen käyttänyt Essencen Get Big Lashes Volume Boost Waterpfoof maskaraa muutaman viikon. Mielestäni kyseessä on ehdottomasti paras edullinen vedenkestävä maskara. Maskaran ostin Tokmannilta ja se maksoi muutaman euron (Tokmannin internetsivuilta Essencea ei löydy).


Maskara levitetään ripsille kohtalaisen suurella ja paksulla harjalla. Harja antaa ripsille nostetta ja pituutta hyvin. Harja on kuitenkin ongelmallinen, koska se on niin suuri. Jos ei ole varovainen, harjalla voi helposti sotkea ripsiväriä luomelle. Suosittelenkin käyttämään Maskaraa ripsien juurissa hitaasti pyörivin liikkein ja ripsien päissä normaalisti, mutta varovaisesti.

Maskara kestää ripsillä ihan koko päivän, eikä se valu. Ripset pysyvät myös koko päivän pystyssä ja sateellakin ripsiväri pysyy paikallaan. Olinkin aluksi yllättynyt siitä, kuinka hyvä ripsiväri oli.

Ripsivärin suurin ongelma on se, että se on vaikea saada irti ripsistä. En usko, että ilman öljyä sitä saa ollenkaan pois. Vaikka käytänkin öljyä ja kuvittelen saaneeni ripseni puhtaaksi, silmien alle ilmestyy silti yön aikana mustaa väriä ripsistä. Ripsiväri on kuitenkin muuten sen verran hyvä, että tämä ei suuremmin haittaa itseäni.

Maskaran hinta pretty.fi/Tokmanni ym: 3,09e

- Laura

2 kommenttia:

  1. Tää on mulla käytössä aina kun laitan alaripsiin ripsiväriä. Ihan huippu siihen hommaan, sillä kestää naurut sekä itkut :) Yläripsissä en tykännyt niin paljoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä toimii kyllä alaripsillä ihmeen hyvin, vaikka saiva onkin aika iso!

      Poista