4. lokakuuta 2017

Syyskuussa loppuneet + miniarviot


Tässä kirjoituksessa ajattelin hieman kertoa viime aikoina loppuneista tuotteista ja haluan kertoa hieman mitä mieltä olin niistä ja tulenko ostamaan kyseisiä tuotteita uudelleen.


L'oréalin Rare Flowers Cleansing Milk oli itselläni käytössä kasvojen toisena puhdistusaineena, eli poistin ensin meikin ja sen jälkeen puhdistin kasvot tällä puhdistusaineella. Vaikka pakkauksessa sanotaan, että kyseisellä tuotteella voi myös poistaa meikin, huomasin, että silmämeikit ainakin jäivät paikalleen, jos tällä kokeili poistaa meikkiä. Toisena puhdistusaineena tuote toimi kuitenkin hyvin. En kuitenkaan tule todennäköisesti ostamaan tuotetta uudelleen, koska haluan kokeilla muitakin puhdistusaineita.


The Body Shopin Vitamin E Hydrating Toner on mielestäni hyvä kosteuttava kasvovesi, jonka olen ostanut jo muutaman kerran. En kuitenkaan ihan heti tule ostamaan tätä kasvovettä uudeleen, koska minulle on kertynyt useampi kasvovesi, jotka haluan käyttää ensin loppuun.


Kiehl's Midnight Recovery Concentraten ostin muutama vuosi sitten ja olen hitaasti käyttänyt sitä siitä asti ja viimein se loppui viime kuussa! Mielestäni omalle rasvoittuvalle iholle eivät oikein öljyt sovi kosteutukseen, joten en tule ostamaan tätä tuotetta uudelleen. Tuote kyllä toimi, mutta olisin toivonut, että kyseinen öljy olisi kosteuttanut ihoani vieläkin enemmän, tuote oli siis hieman pettymys.


Lumenen Overnight Bright Vitamin C Sleeping Cream oli ihan hyvä yön kosteusvoide, tuote on kohtalaisen paksua, mutta se kuivui iholle kuitenkin yön aikana. En todennäköisesti tule ostamaan kyseistä tuotetta enää. Tuote kesti päivittäisellä käytöllä alle 2kk ja toivoisin, että samantyyppiset tuotteet kestäisivät hieman kauemmin. Tuotteessa oli hieman kummallinen koivun lehdiltä (tai joltain lehdiltä) tuoksuva haju ja voide oli väriltään keltaista, josta en itse ainakaan pitänyt.


The Body Shopin Vitamin E Moisture Cream on kohtalaisen mattaisen pinnan jättävä päivävoide, jota olen käyttänyt jo useamman vuoden. Uusi samanlainen voide on jo käytössä!


The Body Shopin Moringa Body Butter on mukavan miedon kukkaisen tuoksuinen, valkoisen värinen ihorasva. Tykkäsin rasvasta ja sen tuoksusta kovasti, ja tulen todennäköisesti hankkimaan kyseisen rasvan vielä uudelleen.Pixin Double Cleansen hankin pari kuukautta sitten ja hiljalleen kulutin sen loppuun. Tuotteen toisella puolella on kiinteä öljy, jolla saa meikin tosi hyvin irti kasvoilta. Toinen puoli taas oli kohtalaisen vetinen kasvojen puhdistaja, josta en ainakaan itse kovin välittänyt. En todennäköisesti tule ostamaan kyseistä tuotetta uudelleen, koska tuotteen hinta on kuitenkin mielestäni kohtalaisen korkea cultbeauty.co.uk- sivustolla, eli noin 27e.

Mitä tuotteita sinä olet viime aikoina kuluttanut loppuun ja ostaisitko niitä uudelleen?

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti