10. lokakuuta 2017

Parhaat nudet huultenrajauskynät


Tänään kerron hieman huultenrajauskynistä. Itse tykkään eniten nudeista/vaaleista huultenrajauskynistä. Alhaalla kerron hieman enemmän jokaisesta kynästä.


Urban Decay:n 24/7 Glide On Lip Pencil sävyssä Obsessed on kaunis hieman vaalea pinkki. Kynä on todella pehmeä ja mukava huulilla. Kynä on todella pigmenttinen ja peittää huulet hyvin. Tätä huultenrajauskynää tykkään käyttää enemmän yksin kuin huulipunan alla.


NYX Glide On, Stay On & Definitely a Turn On Waterproof Extreme Color Lip Liner sävyssä Bedrose on punertavampi ja tummempi kuin UD:n Obsessed. Koostumukseltaan se on kuitenkin lähes identtinen, eli pehmeä ja mukavan tuntuinen huulilla. Suosittelenkin siis NYX:n huultenrajauskyniä ennen UD:n kyniä, koska NYX on yhtä hyvä, mutta edullisempi.


Kolmantena kuvassa Lumenen Wild Rose Lipliner sävyssä 6, joka on hieman punertavampi kuin edellinen NYX:n kynä. Tästä kynästä saa vielä tummemman, kun sitä kerrostaa huulille. Koostumukseltaan se on kohtalaisen kuiva, mutta luonnollisen tuntuinen huulilla.


Neljäntenä on ehdoton lempparini eli Charlotte Tilburyn Lip Cheat re-shape & re-size Lip Liner sävyssä Pillow Talk, joka on omasta mielestäni täydellinen nude. Kynä on pehmeä, ohut ja erittäin mukavan tuntuinen huulilla.


Viimeisenä kuvassa Rimmel Lasting Finish 1000 Kisses Stay On Lip Contouring Pencil sävyssä 049 Natural, joka on joukon vaalein ja ruskein kynä. Koostumukseltaan kynä on samantapainen kuin Lumenen kynä, eli kohtalaisen kova, mutta luonnollisen tuntuinen huulilla.


Yläkuvassa vielä kaikki sävyt.

Hinnat:
Urban Decay kynät sokos.fi: 20,50e
NYX kynät sokos.fi: 7,90e
Lumenen kynät 7-8e (Loppu useimmista verkkokaupoista)
Charlotte Tilbury kynät cultbeauty.co.uk: n. 18e
Rimmel kynät sokos.fi: 5,50e

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti