12. lokakuuta 2017

ColourPop tilaus saapui viimein!


Sain viimein eilen käsiini Colourpop pakettini, jonka tilasin alunperin 9.9. Paketti matkasi siis minulle aika kauon. Tilauksen jälkeen sain heti tilausvahvistuksen, mutta kun 19.9 mennessä en ollut kuullut mitään muuta paketistani, lähetin Colourpopille viestiä ja kysyin onko pakettia lähetetty vielä. En tiedä unohtuiko tilaukseni vai mitä, mutta viestini lähetyksen jälkeen paketti lähti matkaan eli 20.9. 

Colourpopin tarjoama seurantapalvelu seurasi pakettiani 27.9 asti. Sitten tämän kuun puolella pystyin seuraamaan pakettia postin sivuilla muutamia päiviä. Viime torstaina eli 5.10 sain tullilta postia ja minun piti maksaa tullimaksu paketista. Tullimaksuksi tuli muistaakseni 13,60e. Tullimaksun maksamisen jälkeen kuulin paketistani taas eilen, jolloin postiluukusta kolahti lappu, jolla hain pakettini postista.

Paketti siis matkasi minulle yli kuukauden ja paketin seuranta tökki. Sain kuitenkin eilen paketin käsiini. Alla hieman lisää mitä paketissa saapui.


Tilasin neljä luomiväriä syksyisissä sävyissä.


Kolme neljästä luomiväristä olivat haljenneita tai kokonaan rikki. Rikkinäisten luomivärien avulla näin kuinka vähän tuotetta yhdessä luomivärissä on. Yhdessä luomivärissä on tuotetta muutaman millin paksuisesti, mikä omasta mielestäni on tosi vähän, varsinkin kun ottaa huomioon, kuinka paksuja itse luomiväripurkit ovat.


Tilasin myös hightlighterin....


... joka myös oli haljennut. Näiden tuotteiden hyvä puoli on se, että niiden koostumus on pehmeää ja ne pystyy muokkaamaan takaisin pakkauksiinsa, vaikka eihän tuote yhtä hyvältä näytä, kun sen itse muokkaa takaisin purkkiin.


Paketin mukana tuli myös kortti, jossa pahoiteltiin paketin myöhästymistä ja mukana oli myös ilmainen lippie stix. Olen aiemminkin maininnut, että en pidä lippie stix- punista, koska ne tuoksuvat hyvin muovisilta. Kyseinen lippie stix on myös kirkkaan oranssin värinen, joten tuskin tulen käyttämään sitä.


Huulituotteita tuli ostettua aikalailla.


Ostin kaksi Lippie Pencil huultenrajauskynää. Tulen testaamaan näitä vielä myöhemmin blogissani!


Vaikka aikaisemmin en kovin olekaan pitänyt Ultra Satin Lip punista, halusin tilata yhden. Aikaisemmin tilaamani olivat paljon tummempia kuin kuvittelin, joten annoin ne pois. Nyt kuitenkin tilasin mahdollisimman vaalean sävyn, joka on sekin hieman tummempi kuin kuvittelin, mutta pidän kuitenkin sävystä. Tulen tekemään arvion tästäkin myöhemmin blogissani!


Ultra Blotted lip- punia tilasin kolme. Näistäkin on arviota tulossa!


Blotted Lip- punia ostin kaksi. Näistäkin voisin kirjoittaa arvion myöhemmin.

Koko paketin hinta oli 66 dollaria eli n. 55,7e + tullimaksu 13,60.

Edit: Kun laitoin Colourpopille viestiä kuvien kera rikkinäisinä tulleista tuotteista, sain 23 dollarin eli tuotteiden arvon korvaavan koodin jonka voin käyttää seuraavan tilauksen kanssa. Hyvää asiakaspalvelua Colourpopilta kyllä!

Ovatko Colourpop- tuotteet tuttuja?

- Laura

4 kommenttia:

 1. Colourpop on jo hyvin tuttu, 5. tilaus on matkalla nyt tällä hetkellä sisältäen My Little Pony -kokoelman sekä Yes, Please -luomiväripaletin. Onpa ikävä, että osa tuotteistasi oli rikki :( Mulle ei näin ole koskaan tapahtunut, mutta tuurista se on kiinni.. Super shock luomivärit on suosikkeja Colourpopilta, samoin pressed luomivärit on huippuja. En kyllä tiennytkään että yhdessä super shock napissa on nuin vähän.. Nestemäisten huulipunien ongelma on liika tummuus, niitä on tosi vaikea ostaa lopulta. Ultra satin punista löytyy kivoja, mutta ultra matte on aina liian tumma ja kuiva, en tykkää. Osassa Lippie stixeistä on muovinen sävy kyllä..muttei kaikissa omistamissani. Koostumus näissä on kiva ja sävytkin täsmäävät nettikaupan scwatchien kanssa ihan hyvin.
  Kokonaisuudessaan Colourpopin hinta-laatusuhde on tosi hyvä ja tuotteet mielenkiintoisia, uutuuksia tulee paljon, värimaailma inspiroiva jne. Jos tällä linjalla jatkuu, tulen jatkossakin tekemääm ostoksia Colourpopilla. Yksi suosikkimerkeistäni meikkien maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tässä hieman testaillut noita blotted lip ja ultra blotted lip juttuja ja tykkään niistä kyllä paljon enemmän kuin lippie stix ja ultra matte/satin lip punista. Itsellä on kyllä herkkä nenä, joten voi olla, että useimpia ei haittaa lippie stix tuoksu tai eivät edes huomaa sitä :p
   Sain kyllä hyvää asiakaspalvelua Colourpopilta kun lähetin heille viestiä ja kerroin osan ostamistani jutuista tulleen minulle rikkinäisinä (laitoin kuvat myös), sain nimittäin rikkinäisten tuotteiden arvon korvaavan koodin, jonka voin käyttää seuraavan tilauksen yhteydessä :) Pitääkin mennä ehkä katsomaan sitä My Hello Pony kokoelmaa, en aikakaan silloin viime tilauksen yhteydessä edes huomannut, vai onkohan ihan uusi?

   Poista
  2. Tuo MLP kokoelma on aika uusi, oli julkaistu vähän ennen kuin kirjoitin tuon ylläolevan kommenttini. Katsoin sivuja äsken ja ei ainakaan nyt vielä ole MLP:t loppuun myytyjä :) Luomiväripaletti on tosi upea.. Onpa hyvää asiakaspalvelua Colourpopilta, kannatti tehdä reklamaatio :)

   Poista
  3. Ajattelin ehkä säästää koodin ja katsella mitä Colourpopilla olisi myynnissä esim. Joulun jälkeen. Koodi taisi olla toiminnassa 12.1 asti. Oli kyllä erittäin hyvää asiakaspalvelua pakko myöntää :p

   Poista