22. lokakuuta 2017

Testissä Essencen kasvo- ja huulipuuterit


Tänään siis testissä Essencen kasvo- ja huulipuuterit. Essencen valikoimaan kuuluu mattoja poskipunia, satiinisia poskipunia, yksi highlighter, yksi aurinkopuuteri, muutamia huulipuutereita ja tahmea pohjustaja huulipuutereille. Valikoimaan kuuluu myös puuteri, josta kerron kirjoituksen lopussa. Jokaisen tällaisen pannun hinta on 1,89e (Ainakin Tokmanneissa) ja puutereissa tuotetta on 1,7g. Huultenpohjustajassa tuotetta on 1,3g


8-osaisen paletin hinta oli 2,49e.


Yläkuvassa paletin ylärivi. Vasemmalta oikealle värit ovat: Matt Blush 01 It's Berry Time, Matt Blush 02 Cosy Rosy, Satin Blush 01 Coral Dream, Highlighter Powder 01 Let It Glow.


Yläkuvassa paletin alarivi. Vasemmalta oikealle sävyt ovat: Bronzing Powder 01 Hello Sunshine, Lip Powder 04 Set The Stage, Lip Base 01 All About That Base ja Lip Powder 02 Dare To Go Nude.


Yläkuvassa paletin kaikki sävyt.


Yläkuvassa sävyt paletissa.


Yläkuvassa paletin ylärivin sävyt. Ylhäältä alas:

Matt Blush: 01 It's Berry Time on tumman punertava poskipuna. Mielestäni poskipuna on hieman liian pigmenttinen ja sitä on vaikea levittää kasvoille juuri sen takia. Sävy on myös omalle iholleni hieman liian tumma. Punassa on jonkin verran kimalletta vaikka sen pitäisi olla matta.

Matt Blush:  02 Cosy Rosy on kaunis haalean roosan punainen poskipuna. Näistä poskipunista varmaankin tämä on lempparini. En ihan ymmärrä miksi poskipunaa sanotaan mataksi vaikka siinä on aika paljon kimalletta.

Satin Blush: 01 Coral Dream on saman tyyppinen kuin edellinen poskipuna, mutta hieman oranssiin taittuva ja siinä ei ole kimalletta. Koostumus on ehkä hieman pehmeämpi kuin kahden edellisen poskipunan koostumus.

Highlighter Powder: 01 Let It Glow on haalea kultaan taittava kohtalaisen huomaamaton highlighter. Huomasin, että tämä näyttää kauniimmalta sormin levitettynä verrattuna siveltimellä levittämiseen. Sormella levittäessä kultainen hehku näkyy helpommin kuin siveltimellä levittäessä. Itse kuitenkin tykkään tästä highlighteristä, koska en muutenkaan tykkää kovin intensiivisistä korostusväreistä ja tätä voi aina lisätä kasvoille lisää, jos hehkua haluaa enemmän kasvoille.
Yläkuvassa paletin alarivi. Ylhäältä alas:

Bronzing Powder 01 Hello Sunshine on mielestäni ihan hyvä aurinkopuuteri keskivaalealle iholle. Omalla iholla sävy näyttää hieman liian oranssilta. Ehkä hieman tummemmalla iholla sävy näyttäisi paremmalta. Voin kuitenkin käyttää sävyä esim. jonkun muun aurinkopuuterin päällä tai vähän käytettynä sävy näyttää kauniilta poskipunana.

Lip Powder 04 Set The Stage on kauniin syksyisen sävyinen huulipuuteri. Huulipuutereiden alle laitetaan ensin aluskerros ja puuteri levitetään siihen päälle. Tämä sävy näyttää kuitenkin huulilla hieman laikukkaalta ja sitä on muutenkin vaikea levittää huulille tahmean pohjustajan päälle. En varmaankaan tule käyttämään näitä huulipuutereita kovinkaan usein.

Lip Base 01 All About That Base On siis pohjustaja huulipuutereille. Koostumukseltaan se on kohtalaisen tahmea ja sen päälle on vaikea levittää puutereita. Mielestäni se näyttää huulilla paremmalta yksinään kuin jos sen päälle levittää puuteria.

Lip Powder 02 Dare To Go Nude on ainut nuden värinen huulipuuteri Essenceltä. Sävy näyttää pannussa kauniilta, mutta huulille laitettuna pohjustajan päälle se näyttää kummallisen kimaltavalta. Itse en tykkää kovin kimaltavista huulituotteista, joten tuskin käytän tätä enää. Jos sattuu tykkäämään kumaltavista huulituotteista, saattaa tästäkin tykätä.Paletin kokoamisen jälkeen hankin vielä Fixing Powder puuterin sävyssä 01 Fix It Baby (ainoa puuterisävy Essenceltä.)


Mielestäni sävy on liian valkoinen käytettäväksi meikin kiinnitykseen (esim silmien alle voi jäädä valkeaa sävyä). Käytänkin sitä meikin puuterointiin päivän aikana, jos meikkini tarvitsee puuterointia. Siihen tarkoitukseen puuteri soveltuu mielestäni hyvin. Puuteri tuntuu mukavan pehmeältä ja laadukkaalta. Pannu on kuitenkin mielestäni hieman liian pieni puuterille ja päivittäisellä käytöllä tämän puuterin saa varmasti kulutettua nopeasti loppuun.

Siinä siis mietteitäni Essencen kasvopuutereista ja huulipuutereista.

Oletko jo kokeillut Essencen puutereita?

Hinta: Pannut 1,89e/kpl, Paletti 2,49e (Tokmanni)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti