2. lokakuuta 2017

Illan ihonhoito


Tänään aiheena iltainen ihonhoito. Itse en käytä kovin monia ihonhoidon tuotteita kasvoillani, koska mielestäni vähempi määrä hyviä tuotteita on tarpeeksi omalle iholleni. Yläkuvassa tuotteet, joita tykkään käyttää ihollani iltaisin meikin poiston jälkeen. Osaa käytän joka päivä ja osaa vain muutamia kertoja viikossa.
Lumenen Deep-Cleansing Mineral Scub on minulla yleensä käytössä kerran viikossa. Tämä ei ole paras koskaan kokeilemani kuorinta, mutta ajaa asiansa ihan hyvin. Yritän olla käyttämättä hankaavia kuorintoja usein, joten voi olla, että kun tämä loppuu, en ehkä osta sitä uudelleen.


Pixin Glow Tonic on kemiallisesti kuoriva kasvovesi. En käytä kyseistä kasvovettä joka päivä, koska olen huomannut, että iho voi alkaa punoittaa liialla käytöllä. Kyseessä on kuitenkin erinomainen kasvovesi, joka nimensä mukaan tuo hehkua kasvoille.
Olen testannut January Labs Daily Brightening Tonic- kasvovettä (matkakoossa), mutta olen huomannut, että kyseinen kasvovesi kuivattaa ihoa jonkin verran. Yritän ehkä käyttää tämän matkakoon loppuun, mutta en tule ostamaan tuotetta uudelleen.


Pienen pieni Uma:n Absolute Anti Aging Eye Oil (matkakokoinen) on ollut minulla käytössä pari kuukautta. Tuote on silmänalusille takoitettu öljy. En käytä tuotetta joka päivä ja yritän muutenkin käyttää tuotetta erittäin vähän kerrallaan, koska kyseessä on todella riittoinen öljy. Käytän tuotetta etenkin silloin, kun silmänaluseni ovat kuivat. En oikeastaan ole huomannut mitään eroa ihossani silloin kun käytän tuotetta, joten en tule ostamaan tuotetta uudelleen. Tuote on mielestäni erikoinen ja varmasti hyödyllinen esim. heille, joiden iho on erityisen kuiva, itselleni tuotteesta ei kuitenkaan ole kovin hyötyä.


The Body Shopin Drops of Youth, Youth Concentrate on tehotiiviste, jota tulisi käyttää ennen seerumia ja kosteusvoidetta. Käytän tätä kuitenkin seerumin sijaan, koska en mielestäni tarvitse tämän lisäksi enää seerumia kasvoilleni. Kyseessä on siis The Body Shopin Drops of Youth- sarjan tuote. Sarja on kohtalaisen uusi ja se on ilmeisesti suunniteltu hieman vanhemmalle iholle. Itse en ole vielä siinä iässä, että tarvitsisin vanhemmalle iholle tarkoitettuja tuotteita, mutta tätä tehotiivistettä tykkään kuitenkin käyttää.

Tiiviste tekee ihosta superpehmeän ja kosteutetun. Vaikka ihoni on suurimmaksi osaksi rasvoittuva, ihollani voi olla pieniä kuivia alueita esim. poskissa ja otsassa. Tämä tuote kuitenkin poistaa täysin kuivat kohdat iholta ja jättää ihon tasaiseksi ja heleäksi. Pidän kyseisestä tiivisteestä erittäin paljon ja tulen varmasti ostamaan kyseisen tuotteen uudelleen kun tämä pullo loppuu.


Ostin hiljattain käyttöön The Body Shopin Drops of Youth sarjan Bouncy Sleeping Mask:n eli yöksi kasvoille laitettavan naamion. Olen käyttänyt tuotetta alle viikon, joten en vielä osaa antaa kunnon arviota tuotteesta. Kirjoittelen arvion kuitenkin myöhemmin tässä kuussa! Toistaiseksi tuote on toiminut hyvin.

Lumene kuorinta sokos.fi: 14,90 (Huom 3+1 päivillä keskiviikkona hinta 6,50e)
Pixi Glow Tonic cultbeauty.co.uk: 20e
January Labs täysikokoinen kasvovesi cultbeauty.co.uk: n. 29,50e
Uma öljy täysikokoisena cultbeauty.co.uk: 96,5e
The Body Shop Drops of Youth Concentrate: 38,60e
The Body Shop Sleeping Mask: 32,50e

- Laura

4 kommenttia:

 1. The body shopin tuotteet kuulostaa hyviltä, voisi hyvinkin laittaa testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon Drops of Youth sarjan tuotteet vaikuttavat sopivan ainakin omalle iholleni :) The Body Shopilla on kyllä muitakin hyviä sarjoja, kuten esim. Vitamin E, varmasti on muitakin, mutta en vielä ole kaikkia kokeillut!

   Poista
 2. Mä itseasiassa just ostin rakeellisen kuorinta-naamion, monen vuoden kemiallisen kuorintarutiinin jälkeen :) Ajattelin ottaa sen sillon tällöin syväpuhdistavaksi tuotteeksi ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä, että välillä on pakko käyttää iholla ihan tavallista kuirinta-ainetta. Jos haluaa oikein tujun kuorinnan, niin Kiehl's kuorita-aine on kyllä paras mitä olen kokeillut! Sain siitä näytteen joskus Kiehl's tiskiltä ja on ollut tarkoitus ostaa täysikokoinen kuorinta :)

   Poista