11. lokakuuta 2017

Kiitti vaan Cailap

Kaikki meistä ovat varmasti joskus joutuneet ostamaan Cailap- merkkisen yrityksen tuotteita. Heidän tuotteensa ovat myynnissä esimerkiksi marketeissa ja muissa ruokakaupoissa ainona vaihtoehtona esimerkiksi kynsisaksille, ripsentaivuttimille ym. ym.

Ostin itselleni uuden ripsentaivuttimen. Ripsentaivuttimen hinta oli 7,90e. Ostin myös varakumeja, joiden hinta oli 3,90e.

En olisi muuten ostanut uutta ripsentaivutinta, mutta vanhaan ripsentaivuttimeeni (joka ilmeisesti myös Cailap:lta) ei enää myydä oikeankokoisia varakumeja.

Ostin siis ripsentaivuttimen ja kumeja. Alla kuva.


Näyttää ihan normaalilta ripsentaivuttimelta eikö vaan?


Eipäs olekaan ihan normaali ripsentaivutin! Vasemmalla uusi The Curler taivutin ja vasemmalla vanha taivuttimeni.

Kuten kuvasta voi huomata yläosan muodot ovat hyvin erilaiset.

Omat silmäluomeni eivät ole kovin suuret, mutta mielestäni ne ovat kuitenkin ihan normaalin kokoiset. En kuitenkaan saa vasemmalla kuvassa näkyvällä taivuttimella taivutettua edes puolia ripsistäni, koska taivutin ei yksinkestaisesti mahdu luomelleni ja neliömäiset metalliosat tökkivät silmiä aika pahasti.

Laitoinkin siis viestiä Cailap:lle ja kerroin, että en pysty käyttämään taivutinta, koska se ei mahdu silmääni.

Cailap vastasi kohtalaisen nopeasti. Heidän vastauksenaan oli kuitenkin, että ripsentaivutin on tarkoituttu suurille silmille (jota ei tietenkään taivuttimen paketissa ja muualla kerrota). Jostain syystä he kysyivät, mistä vanhan taivuttimen olen ostanut ja totesivat, että ovathan ne erimuotoiset. Seuraavassa viestissä ehdottavat toisenlaista taivutinta ja toivottavat hyvää syksyn jatkoa.

Kiitti vaan, mutta kulutin kuitenkin juuri 7,90 + 3,90 tuotteisiinne, joita en voi käyttää ja joita en voi palauttaa kauppaan. Hyvitystä eivät ehdottaneet.

Tiedän, että kyseessä ei ole mikään mahdottoman suuri ongelma, mutta ärsyttää silti hieman.

Mitä mieltä te olette Cailap:n tuotteista? Entä mitä mieltä siitä, että Cailap on usein ainut vaihtoehto esim. ripsentaivuttimille?

- Laura

2 kommenttia:

  1. Iberolta löytyy myös ripsientaivuttimia marketista :) Tosin viimeisimmän kokemukseni mukaan en voi niitä suositella, sillä Bette Boxista tuli pari kuukautta sellaiset ja ne on niin hempulat ja hutjut kuin vaan olla voi. Ja ne on myöskin vähän väärän malliset omille silmilleni.. We Care Iconilta oon kanssa joskus bongannut ripsientaivuttimia ja netistä tilaamalla saa tosi monia, mutta joo kurjaa että marketeissa valikoima on noin suppea :/

    VastaaPoista
  2. Pitää varmaankin tilata jostain :/ Iberoa löytyy harvemmin oman alueeni kaupoista. Jos vain löytäisin varakumeja vanhoihin taivuttimiin niin en luopuisi :P

    VastaaPoista