16. tammikuuta 2018

Testissä Vichy Pureté Thermale Micellar Oil


Olen jo useamman vuoden käyttänyt meikinpuhdistuksessa ensimmäisenä putsarina ainoastaan The Body Shopin Camomile öljyä ja Camomile Butteria. Hiljattain testasin kuitenkin tämän Vichyn Pureté Thermale sarjan tavallista putsaria ja tykkäsin siitä sen verran paljon, että päätin testata saman sarjan öljynkin. 

Tällä sarjalla on hento raikas tuoksu ja tuotteiden pakkaukset ovat mielestäni kauniit. Vaaleansininen ja valkoinen ja hopea/kulta sopivat todella hyvin yhteen.

Tämän tuotteen ostin apteekista ja hintaa sille tuli 19,80, mikä tarkoittaa sitä, että tämä on lähes saman hintainen kuin The Body Shopin Camomile öljy. Camomilen purkissa on kuitenkin 200ml öljyä ja tässä Vichyn purkissa on 125ml öljyä.


Tämä tuote toimii samalla tavalla kuin puhdistusöljyt yleensäkin. Sitä siis levitetään kuivalle iholle meikin päälle ja se hierotaan ihoon, jolloin meikki sulaa pois. Ohjeissa neuvotaan laittamaan kasvoille kolme pumppausta tuotetta. Itse taisin laittaa neljä. 

Tämä öljy on mielestäni tosi mukavan tuntuinen kasvoilla. Öljy on ohut, mutta se ei kuitenkaan valu kasvoilta pois. Se sulattaa meikin todella tehokkaasti ja nopeasti. Vedenkestävä meikki, kuten ripsivärikin irtoaa todella helposti tällä öljyllä.

Kun kasvoille lisää hieman vettä, tämä öljy muuttaa hieman muotoaan ja se ei oikeastaan vaahtoa, vaan se muuttuu valkoisemmaksi ja normaalin puhdistusaineen näköiseksi tuotteeksi. Kun kasvot huuhtelee, kasvot tuntuvat sen verran puhtailta, että ei välttämättä tarvitse kakkosputsaria, vaan tämä tuote yksinäänkin toimii ihan hyvin. Itse käytän kuitenkin yleensä kakkosputsaria ihan varmuuden vuoksi. 

Kyseessä on siis erinomainen puhdistusöljy. Useat Micellar vedet ovat ärsyttäneet silmiäni ja vaikka tämän tuotteen nimi onkin Micellar Oil, se ei ärsytä silmiä ja toimii monella tapaa kuin öljy. Suosittelen tätä tuotetta ehdottomasti ja voi olla, että hankin tämän tuotteen uudestaan tulevaisuudessa.

Minkälaista puhdistusainetta käytät meikinpoistoon?

- Laura

6 kommenttia:

 1. Itse tykkään käyttää öljyjä ja balmeja, sitten toiseen vaiheeseen maitoa tai voidemaista putsaria. Tätä Vichyn tuotetta en ole testannut.

  VastaaPoista
 2. Mua onkin tämä tuote kiinnostanut ihan vaan sen takia, koska nimessä on miselli ja öljy, molemmat suosikkituotteeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan ehdottomasti :) Muuten hyvin öljyn tapainen, mutta koostumukseltaan hieman ohuempi.

   Poista
 3. Aikas mielenkiintoisen kuuloinen! Voisipa tätäkin ihan hyvin testata :) Nyt tosin ensimmäisenä ostoslistalla olisi Whamisan puhdistusöljy, sitä kun kaikki tuntuvat niin kehuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti testaamaan :) Ihan loistava tuote kyllä kyseessä!

   Poista