11. tammikuuta 2018

Anastasia Brow Wiz vs. NYX Micro Brow Pencil


Olen jo useamman vuoden ajan käyttänyt Anastasian Brow Wiz kulmakynää. Olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että en haluaisi käyttää 25 euroa kulmakynään, joten olen katsellut vaihtoehtoja Brow Wiz kynälle. Olen kuullut paljon hyvää NYX:n kulmakynistä ja niiden hintakin on alle puolet Anastasian hinnoista, joten halusin hankkia NYX:n kynän testiin.


Pakkaukseltaan NYX:n ja Anastasian kynät näyttävät hyvin samanlaisilta. Mielestäni kuitenkin Anastasian kynä tuntuu hieman painavammalta ja laadukkaammalta. Se ei myöskään helise kuten NYX:n kynä tekee. Anastasian kynissä sekä kulmakynän, että harjan korkit ovat täysin samanlaiset ja sopivat siten kumpaankin kynän päähän. NYX:n kynässä kuitenkin toinen korkki on hieman pidempi ja ne sopivat vain omiin päihinsä. Onnistuin ensimmäisellä käyttäkerralla katkaisemaan NYX:n kynästä palasen pois, koska yritin asettaa päähän liian pientä korkkia. First World Problems :p


NYX:n kynästä huomaa, että sen suunnittelussa on käytetty selvästi apuna Anastasian legendaarista kynää. Hienoisia muutoksia on kuitenkin tehty, jotta kynä ei olisi täysi kopio.


Kummankin kynän päässä on lähes identtinen harja, joka vaikuttaa toimivan kummassakin kynässä samalla tavalla.


Kynät ovat lähes täysin identtiset. NYX:n kynä on ehkä himpun verran ohuempi.


Vasemmalla NYX:n kynä sävyssä Brunette ja oikealla Anastasian kynä sävyssä Choholate. Yritin valita NYX:n kynän vastaamaan mahdollisimman hyvin Anastasian kynän sävyä, koska mielestäni Choholate- sävy on täydellinen omille kulmilleni. NYX:n kynä on kuitenkin hieman lämpimämpi ja tummempi kuin Anastasian kynä. 

Kynien koostumus on kohtalaisen erilainen. Anastasian kynä on todella kova ja jotenkin jykevä. NYX:n kynä on paljon pehmeämpi ja ehkä siksi sitä on hieman helpompi levittää kulmille. Mielestäni NYX:n kynällä teen kuitenkin helpommin liian meikatut kulmat. Yritän pitää kulmani aina kohtalaisen luonnollisena. Anastasian kynä on mielestäni hieman luonnollisemman näköinen kulmilla kuin NYX:n kynä. 

Pidän kuitenkin kummastakin kynästä. Enkä oikein usko, että kulutan enää 25 euroa Anastasian kynään, kun NYX:n kynän saan hintaan 10,50. Tietysti muitakin vaihtoehtoja Anastasian kynälle on ja voi olla, että testailen muitakin kyniä tulevaisuudessa. 

Olen siis tyytyväinen NYX:n kynään ja käytän sen varmasti loppuun. Anastasian kynä on kuitenkin mielestäni hieman laadukkaamman oloinen. Voi myös olla, että NYX:n kynän kuluttaa helpommin loppuun, koska se on pehmeämpi. 

Anastasia Brow Wiz: 25e, Kicks
NYX Micro Brow Pencil: 10,50e Sokos

Minkälaisia kulmatuotteita sinä käytät?

- Laura

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että Nyx vaikutti myös toimivalta! Onhan noilla melkoinen hintaero tosiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toiminut todella hyvin ja halua palata takaisin Anastasian kynään ei oikeastaan ole ollenkaan :p Suosittelen!

   Poista
 2. Mulla on vaan huonoja kokemuksia Anastasiasta. Tosta voit lukasta: http://smokyeyecandy.blogspot.fi/2016/02/hutiostokset.html
  NYXin Micro Brow Penciliä taas olen tykännyt käyttää, oliskohan mulla menossa jo kolmas kynä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :o Olipa oma kynäsi tosi kova! Omat kynäni eivät ehkä ihan noin kovia ole olleet, mutta pakko myöntää että NYX:n kynää on mukavampi käyttää kuin Brow Wiziä.

   Poista
 3. Vitsit, tota nyxiä pitää ehdottomasti kokeilla sillä olen vallan siirtynyt pomadeista automaatti kyniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYX:n kynää on kyllä todella helppo ja mukava käyttää! Suosittelen ehdottomasti. Hintakaan ei ole paha esim. Anastasiaan tai moneen muuhun verrattuna. Pysyvyys kulmilla on myös todella hyvä!

   Poista