21. tammikuuta 2018

Illan ihonhoito

Tänään kerron hieman illan ihonhoidostani. Yläkuvassa kaikki tuotteet, joita käytän iltaisin. En kuitenkaan käytä kaikkia aina samalla kerralla. Edellisen illan ihonhoito- kirjoituksen julkaisin elokuussa ja sen voi lukea täältä.


Ensimmäinen askel ihonhoidossa on itselläni yleensä meikinpoisto. Meikinpoistoon käytän tällä hetkellä Vichyn Pureté Thermale Micellar Oilia, josta kirjoitinkin viime viikolla. Kirjoitukseen pääset täältä. Micellar Oilin jälkeen puhdistan kasvoni Kiehl'sin Ultra Facial Cleanser- puhdistusaineella, joka on todella paksu ja tehokas putsari. Yleensä käytän tämän kanssa jonkinlaista kasvojenpuhdistussientä tai kasvoharjaa, koska tätä putsaria on muuten vaikea saada kasvoilta pois.


Seuraava askel on kasvovesi. Käytän kasvovetenä joko The Body Shopin Chinese Ginseng & Rice kasvovettä tai Pixin Glow Tonic:ia. Ginseng & Rice putsari kosteuttaa ihoa jonkin verran ja sen avulla saa loput mahdolliset meikkijäämät pois kasvoilta. Glow Tonic on taas kemiaalisesti kuoriva kasvovesi, joka on varmaankin paras kasvovesi, jota olen koskaan kokeillut. Se antaa nimensä mukaan hehkua kasvoille, ja minun ei ole tarvinnut käyttää tavallisia kuorinta-aineita läheskään yhtä usein kuin ennen tämän kasvoveden testaamista. Nykyään kuorin kasvoni korkeintaan kerran kuussa, kun ennen Glow Tonicin käyttöönottoa kuorin kasvoni vähintään kerran viikossa.


Seuraava askel ihonhoidossani on The Body Shopin Drops of Youth, Youth Concentrate, josta olen kertonut aiemminkin blogissani. Tämä seerumin tyyppinen neste kosteuttaa ihoani todella hyvin ja jättää sen erittäin pehmeän tuntuiseksi. En voisi kuvitellakkaan ihonhoitoani näin talvella ilman tätä ainetta.


Youth Concentrate on läpinäkyvää ohutta nestettä, jota annostellaan pipetillä. Yleensä lisään omille kasvoilleni 2-3 tippaa tätä ainetta.


Seuraavan tuotteen ostin viime viikolla ja olen testannut sitä vasta noin viitenä iltana. Kyseessä on Lumenen Sisu Urban Intense Hydrating Serum. Tämä taitaa olla ensimmäinen ns. oikea seerumi, jota olen koskaan testannut. Toistaiseksi en osaa oikein sanoa mitään tästä tuotteesta, joten jatkan sen testaamista ja kerron mielipiteeni tästä tuotteesta hieman myöhemmin blogissani. Olen halunnut testata Lumenen uusia ihonhoitotuotteita jo jonkin aikaa ja kun löysin Sokokselta näitä Sisu- sarjan tuotteita alennettuun hintaan, tartuin heti tilaisuuteen ja hankin tämän seerumin testiin.


Itse seerumi on rusehtavan oranssin väristä ja sitä annostellaan pipetillä. Tuote on kuitenkin sen verran paksua, että annostelu ei onnistu tippoina. Tämä tuote kuivuu nopeasti iholle ja uskaltaisin jo tässä vaiheessa veikata, että kuivalle iholle tämä tuote ei välttämättä sovi.


Yleensä viimeinen askel illan ihonhoidossani on The Body Shopin Vitamin E Sink-in Moisture Sleeping Mask. Tämä naamio kosteuttaa ihoa mukavasti yön aikana ja se ei oikeastaan kuivu lähes lainkaan iholle, joten tätä voisi kutsua melkein kosteusvoiteeksikin. Tätä testasin ensimmäisen kerran useita vuosia sitten ja hankin sen taas hiljattain käyttöön, koska muistin kuinka paljon siitä pidin.


Välillä käytän ihonhoidossani myös tätä Mario Badescun Drying Lotionia. Levitän sitä nenälleni yön ajaksi ja aamulla nenäni mustapäät ovat lähes kadonneet. Jotta tulokset säilyisivät, tätä tulisi käyttää lähes joka yö. Itse käytän tätä kuitenkin koskeintaan pari kertaa viikossa. Olen myös huomannut ihohuokosieni hieman pienentyneen sen jälkeen kun aloin käyttämään tätä tuotetta, joten jatkan ehdottomasti sen käyttöä. Kirjoitukseeni tästä tuotteesta pääsee täältä.

Oliko mukana tuttuja tuotteita?

 - Laura


2 kommenttia: