18. tammikuuta 2018

Huulituotteiden declutter


Tätä kirjoitusta varten kävin siis läpi kaikki huulituotteeni ja päätin mitä niistä haluan karsia pois. Osan heitin pois, koska ne olivat sen verran vanhoja tai muuten vain surkeita ja osan annan pois. Päätin käydä läpi kaikki huulituotteeni, koska minulla on niitä mielestäni aika paljon ja en ehkä ole ihan edes perillä mitä kaikkea minulla on. Kuten yläkuvasta voi nähdä, huulituotteita on kertynyt aika lailla. Niiden läpikäyminen kiinnosti myös koiraani :p


Yläkuvassa huulituotteet suunnilleen järjestettynä ryhmittäin. Alla käyn kaikki tuotteet läpi ja valitsen niistä karsittavat tuotteet.


Huultenrajauskynistä en karsinut yhtään, koska pidän niistä kaikista niin paljon. Lemppari näistä taitaa olla Charlotte Tilburyn Pillow Talk.


Nestemäisistä huulipunista päätin luopua useammasta. Vasemmalla ne, jotka säästän, oikealla ne, joista luovun. Palaan vielä näihin myöhemmin.


Huuliöljyjä minulla on vain kolme. Edustettuna Clarins, Lumene ja Lancome. Näistä en halua luopua.


Essencen huulipuuterit haluan hävittää ehdottomasti. Tämä tuote ei vain toimi ollenkaan. Näistäkin hieman lisaa myöhemmin.


Clarinssin Instant Lightit jäävät ehdottomasti.


Colourpopin Blotted Lip punat säästän, vaikka en niitä ole kovin monta kertaa käyttänytkään. Nämä ovat kohtalaisen mattapintaisia ja omat huuleni ovat nyt talvella olleet sen verran kuivat, että en ole pystynyt mattapunia käyttämään ollenkaan.



Huulirasvoista karsin kolme pois. Oikealla ne, jotka hävitän. The Body Shopin purkkihuulirasvat ja Essencen huulirasva saavat mennä.


Säästän ehdottomasti kaikki MAC:n punani,


Kynän malliset punat säästän kaikki. Useimmat ovat Cliniquen ja kaksi näistä ovat Essencen.


Minulla on vain kaksi huulikiiltoa, jotka toistaiseksi säästän molemmat. Näitä en käytä kovin usein, vaikka Buxomin ostin vasta hiljattain, koska en kovin pidä tahmaisista huulituotteista. Nämä näyttävät huulilla kauniilta, mutta hiukseni jäävät näihin aina kiinni, mikä on todella ärsyttävää.


Ns. normaaleista punista säästän kaikki.


Random kategoriasta hävitän Max Factorin huulirasvamaisen puikon, joka tuli muistaakseni nestemäisen huulipunan mukana ja kyseisen huulipunan olen hävittänyt jo kauon sitten. 


Vielä pakkauksessa olevan Colourpopin Lippie Stixin annan pois. Tämän sävy on todella oranssinen ja nämä tuoksuvat sen verran voimakkaalle, että en itse voi niitä käyttää.


Yläkuvasssa siis kaikki huulituotteet, joista luovun. Alla swatchit näistä punista.



Yläkuvassa swatchina NYX Soft Matte Lip Cream sävyissä Milan, Tokyo ja Milan.. Minulla oli siis jostain syystä kaksi Milan sävyä vaikka en kyseisestä sävystä edes pidä :p Nämä sävyt ovat itselleni liian pinkkejä.


Yläkuvassa Maybelline Vivid Matte Liquid sävyssä 50 Nude Thrill ja NYX Liquid Swede sävyssä Sandstorm. Nämä sävyt ovat itselleni ihan liian ruskeita ja tummia. 



Yläkuvassa Lime Crime nestemäinen puna sävyssä Riley ja Colourpop Ultra Satin Lip sävyssä Magic Wand. Nämäkin liian ruskeita itselleni. Colouspop sävy saa myös ihoni näyttämään harmaalta.


Yläkuvassa Colourpop Lippie Stix sävyssä Topless. Kuten kuvasta voi nähdä, sävy on todella oranssinen. Itselleni ei oranssit meikkituotteet sovi ollenkaan (ainakaan omasta mielestäni).


Yläkuvassa Essence My Must Have huulipuuterit: 01 All About That Base, 02 Dare to Go Nude, 04 Set the Stage



Yläkuvassa Essence Balmy Kiss huulirasva 03 Can't Live Without, The Body Shop Lip Balm Frosted Cranberry, The Body Shop Lip Balm Frosted Plum.

Huulipunat on siis nyt käyty läpi. Taidan käydä läpi myös loput kosmetiikkani, koska joukossa on ehdottomasti tuotteita, joita en koskaan käytä tai jotka ovat vain sen verran vanhoja, että juotuvat suoraan roskikseen.

Kuinka suuri sinun huulipunakokoelmasi on? Löytyisikö karsittavaa?

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti