23. tammikuuta 2018

Pannuprojekti kevät 2018


Blogin ensimmäinen pannuprojekti pyörähtää käyntiin nyt! Haluaisin siis kuluttaa loppuun yllä näkyvät meikkini. Tavoitteeksi asetan kevätlukukauden, eli jos kesäkuun alkuun mennessä saisin nämä kulutettua, niin olisin todella tyytyväinen. Alla projektin meikit esiteltynä paremmin.


Peiteaineista mukaan lähtee MAC:n Pro Conceal & Correct Palette sävyssä light. Tämä paletti on jo useamman vuoden vanha ja haluaisin kuluttaa sen loppuun. Ehkä syy siihen, miksi en ole saanut tätä vielä kulutettua loppuun on se, että tämä elää yleensä laukussani siltä varalta, jos tarvitsen sitä päivän aikana. Yleensä en tarvitse ja tämä on siis jäänyt käyttämättä. Mukaan lähtee myös MAC:n Studio Finish Concealer sävyssä NW20. Tämä peiteaine on toiminut itselläni silmien alla  peittämässä tummia silmänalusia. Tämän päälle olen lisännyt sitten jotain hieman kirkastavampaa peiteainetta. Tämäkin peiteaine on useamman vuoden vanha, joten haluaisin kuluttaa sen loppuun enkä vielä raski heittää sitä menemään.


Mukaan lähtee myös nämä kaksi Maybellinen Color Tattoo luomiväriä. Ymmärtääkseni näitä ei saa enää edes ostettua oikein mistään ja ne eivät ole itselläni ainakaan vielä kuivuneet, joten haluaisin kuluttaa nämä loppuun. Ylhäällä sävy Permanent taupe ja alhaalla On and on bronze.


Mukaan lähtee myös ehdottomasti Anastasian Contour Kit. Muutamaa sävyä olen saanut käytettyä ihan kiitettävästi, mutta kulutettavaa on vielä. En ole ihan varma saanko kulutettua alhaalla olevia hieman tummempia varjostussävyjä, mutta lopun paletin pystyn kuluttamaan loppuun.


Kasvopuutereita lähtee mukaan peräti kolme. Jostain syystä minulla on samaan aikaan käytössä ainakin 5 kasvopuuteria ja nämä haluaisin ainakin käyttää loppuun. Ensimmäisenä kuvassa Soap & Gloryn One Heck of a Blot, keskellä NYX:n HD Finishing Powder ja oikealla Rimmelin Stay Matte puuteri. Nämä kaikki ovat erinomaisia puutereita, mutta ovat jostain syystä jääneet meikkikokoelman pohjalle ja en ole käyttänyt niitä loppuun.


Muista puutereista mukaan lähtee The Body Shopin Honey Bronzer sävyssä 01, joka on talvella erinomainen sävy omalle vaalealla iholleni. Vieressä on Elf:n poskipuna sävyssä Tickled Pink, josta olen selvästi joskus tykännyt, mutta jostain syystä se on jäänyt myös meikkikokoelman pohjalle.


Mukaan lähtee myös The Body Shopin Brow & Lash Gel jota olen käyttänyt kulmageelinä, mutta joka on jäänyt Anastasian kulmageelin jalkoihin ja jäänyt lähes käyttämättä. Mukaan lähtee myös kolme silmänrajauskynää. Ylimpänä MAC:n Powerpoint Eye Pencil sävyssä Bordeauxline, joka on tumman violetti. Mukaan lähtee myös kaksi Urban Decayn rajauskynää sävyissä Stag ja Zero (tumman ruskea ja musta). Muutama vuosi sitten pidin todella paljon näistä Urban Decayn kynistä, mutta kun aloin testaamaan MAC:n kyniä, niin tykästyin MAC:n paljon kovempaan koostumukseen ja UD:n kynät jäivät käyttämättä. Nyt kuitenkin haluan käyttää nämä loppuun.

Pyöriikö omassa meikkikokoelmassasi unohdettuja tuotteita?

- Laura

4 kommenttia:

 1. Muuton yhteydessä nakkasin raa´alla kädellä meikkejä roskiin. Jos en jotain tuotetta käytä säännöllisesti, niin en varmaan alakaan käyttämään. Mä en pystyisi pannuprojekteihin, ainakaan jos pitäisi käyttää epämieluisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ymmärrän kyllä halun heittää tavaraa roskiin :p Joitakin olen heittänytkin ja karsin kokoelmaa aika useinkin, mutta näitä en ole raskinut heittää pois ja ovat vielä sellaisia tuotteita, joita tykkään käyttää mutta ovat jostain syystä unohtuneet vähäksi aikaa :)

   Poista
 2. Mielenkiintoisia tuotteita oot valinnut projektiin :) Tsemppiä hurjasti noiden kanssa! Päivittelehän myöhemmin tänne blogin puolelle, miten projekti etenee<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää muistaa sitten kesän kynnyksellä päivitellä miten olen onnistunut :) Ensimmäinen askel on otettu, eli kaikki on tungettu päiväiset meikit sivältävään meikkilaukkuun :p

   Poista