9. tammikuuta 2018

Testissä Miss Beauty London kasvomeikkejä


Hankin viime kuussa muutaman Miss Beauty London- tuotteen, koska kyseinen brändi toi tuotteitaan Suomeen myyntiin ensimmäistä kertaa. Testissä siis Perfect Base Face Primer ja Flawless Matte Foundation sävyssä 1. Itse ostin nämä kaksi tuotetta Prismasta. Nämä tulivat yhdessä maksamaan alle 8e, joten halusin ehdottomasti testata vähintään nämä tuotteen brändiltä. Katselin myös peiteaineita, mutta niiden peittävyys vaikutti sen verran surkealta, että en halunnut niitä hankkia testiin ollenkaan.


Pohjustaja näyttää ja tuntuu alkuksi hyvin kasvorasvamaiselta. Se on väriltään valkoista ja olen levittänyt sitä koko kasvoille kasvovoiteen tapaan. Voide kuitenkin muuttuu iholla kohtalaisen nopeasti tahmeaksi. Koostumus siis muuttuu täysin iholla. En ole aikaisemmin törmännyt samantyyppiseen tuotteeseen, joka muuttaa koostumustaan iholla niin radikaalisti.Tämä primer auttaa mielestäni meikkivoiteen kestävyyden kanssa erinomaisesti ja olen käyttänyt sitä omalla rasvoittuvalla iholla usean eri meikkivoiteen kanssa ja se toimii lähes samalla tavalla kuin monta kertaa kalliimmat pohjustajat. 

Sanoisinkin, että tämä pohjustaja toimii mielestäni lähes samalla tavalla kuin lempipohjustajani mutta niissä on kuitenkin yksi ero. Tämä pohjustaja ei nimittäin täytä millään lailla ihohuokosia, mahdollisia ryppyjä tai muutakaan epätasaisuutta iholla ja suosittelenkin tätä enemmän heille, joilla on valmiiksi tasainen iho. Tämän päälle voi kuitenkin lisätä jotain muuta pohjustajaa, joka auttaa esim. ihohuikosten kanssa. Itse olen lisännyt tämän päälle iholle hieman The Body Shopin Instablur- pohjustajaa, joka on Benefitin Porefessionalin jälkeen lempipohjustajani.

Olen siis sitä mieltä, että kyseessä on erinomainen pohjustaja etenkin sen hintaan nähden ja tulen todennäköisesti ostamaan tätä tuotetta lisää nykyisen loppuessa. Tämä taitaa olla edullisin pohjustaja jota olen kokeillut, mutta kyseessä ei todellakaan ole huonoin.Flawless Matte meikkivoide on minulla siis sävyssä 1, joka on kaikista vaalein sävy. Sävy on itselleni hieman liian tumma ja päivän aikana se tummuu hieman lisää. Tummuminen ei ainakaan itseä kuitenkaan kovin häiritse, mutta uskon että se voi olla ongelma monelle.

Halusin ehdottomasti kokeilla tätä meikkivoidetta, koska mielestäni hyviä mattameikkivoiteita tulee vastaan todella harvoin. Jos tämä siis toimii, se olisi kyllä loistava juttu.


Meikkivoide on koostumukseltaan ohutta ja juoksevaa. Sen peittävyys on aika heikko ja pidänkin yleensä enemmän peittävistä meikkivoiteista. 

Kaikista erikoisinta tässä meikkivoiteessa on kuitenkin se, että se toimii hyvin samalla tavalla kuin pohjustajakin. Se siis ensin tuntuu iholla täysin erilaiselta kuin sen jälkeen kun tuotetta on hieman levitetty iholle. Meikkivoide siis jämähtää kiinni ihoon kun olen sen suunnilleen saanut levitettyä ja iho ei oikeastaan kerkeä saada tasaista kerrosta meikkivoidetta ennen kuin se jämähtää kiinni ihoon. Jos yritän levittää meikkivoidetta vielä, se irtoaa ihosta kokonaan. Iho tuntuu myös meikkivoiteen levityksen jälkeen hieman tahmealta.

Olen levittänyt tätä meikkivoitetta Beautyblender- sientä avuksi käyttäen ja olen käyttänyt tämän alla useampaa pohjustajaa (kuten myös edellä mainittua saman brändin pohjustajaa) ja joka kerta meikkivoide jämähtää kiinni ihoon ennen kuin olen saanut sen kunnolla levitettyä. Osissa levittäminen auttaa jonkin verran, mutta mielestäni silloinkaan iho ei näytä täysin tasaiselta.

Olen käyttänyt tämän meikkivoiteen päällä MAC:n Pro Longwear- peiteainetta, joka siis on nestemäistä. Olen sillä peiteaineella saanut ihoni näyttämään suunnilleen tasaiselta, mutta olen muutaman kerran tätä käyttäessäni tutkinut kasvojani hieman tarkemmin ja olen huomannut, että miekkipohja ei näytä yhtä hyvältä kuin yleensä.

Muuten tämä meikkivoide kuitenkin toimii moitteettomasti, se on siis todellakin mattapintainen ja se kestää kasvoilla kohtalaisen hyvin pitkänkin päivän ajan. Jos sen levitys ei olisi niin vaikeaa, käyttäisin tätä meikkivoidetta varmasti lisääkin. Meikkivoide on kuitenkin hieman liian hankala ja en todennäköisesti käytä sitä enää.

Meikkivoiteen hinta: 3,98e (Prisma)
Pohjustajan hinta: 3,49e (Prisma)

Oletko jo testannut Miss Beauty London tuotteita?

- Laura

4 kommenttia:

 1. Onpa erikoinen tapaus tuo meikkivoide. Hyvä tietää mitä on edessä, kun mulla on pari tuubia odottamassa testailua (kaksi eri sävyistä). Mulla harvoin primerit blurraa oikeasti ollenkaan,joten en odota sellaista Miss Beauty Londonin primeriltakaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika erikoinen kokemus testata tuota meikkivoidetta. Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla miten se omalla iholla toimii! Uskaltaisin sanoa, että ainakin tuo The Body Shopin pohjustava blurraa ihoa jonkin verran :p

   Poista
 2. Toi pohjustaja voisi olla kyllä kuvailusi perusteella omaan makuun. :) Pelastaiskohan ton meikkivoiteen se, että sekoittaisi joukkoon toista meikkivoidetta tai just pienen määrän tota Pro Longwearia? Jos ei jämähtäisi niin nopsaan, kuulostaa erikoiselta, yleensä just BB estää ton jämähdyksen. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjustaja on todella hyvä! Suosittelen! Taidan sekoittaa tuota meikkivoidetta esim. L'oréalin True Matchin kanssa ja katson miten toimii, tai jonkun todella peittävän, kuten Milanin Conceal + Perfectin kanssa. Mutta juu, tosi erikoinen meikkivoide kyllä, ei ole aikaisemmin tullut vastaan moista.

   Poista