6. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 parhaat kosmetiikkalöydöt


Halusin tehdä jonkinlaisen yhteenvedon viime vuoden kosmetiikkatuotteista ja ajattelin, että paras keino siihen olisi esitellä vuoden 2017 parhaat kosmetiikkalöydöt. Näitä tuotteita siis aloin käyttämään vuonna 2017 ja ne nousivat selvästi esille parhaina testaaminani tuotteina. Alhaalla esittelen tuotteita hieman enemmän ja laitan linkkejä viime vuoden kirjoituksiin kyseisistä tuotteista.


Kasvotuotteista esille nousi ehkä kaikista eniten L'oréalin True Match meikkivoide, josta voi lukea lisää täältä. Vaikka suurimman osan ajasta pidänkin enemmän mattapintaisista meikkivoiteista, True Match näyttää iholla niin luonnolliselta ja kauniilta, että olen käyttänyt sitä viime kuukausina todella paljon. Jos haluan meikkivoiteen, joka kestää kirjaimellisesti aamusta iltaan, valitsen kuitenkin lempparini eli L'oréalin Infallible 24-H Matte- meikkivoiteen, mutta jos haluan meikkivoiteen, joka näyttää luonnolliselta ja hyvin ihomaiselta, valitsen True Matchin. 

Keskellä kuvassa on Miss Beauty Londonin Perfect Base Face Primer, josta en vielä ole omaa kirjoitusta ehtinyt tekemään, mutta jota olen testannut joulukuun aikana ahkerasti ja se on mielestäni ehdottomasti vuoden 2017 paras meikinpohjustusainelöytö. Tämä primer ei täytä juonteita tai ihohuokosia mitenkään, mutta se saa meikkivoiteen tarttumaan ihoon erittäin hyvin ja se lisää selvästi meikkivoiteen kestoa. Tulen kertomaan tästä primeristä lisää pian, joten en kerro tässä siitä sen enempää.

Toinen erinomainen vuoden 2017 meikkivoidelöytö on Milanin Conceal + Perfect meikkivoide, josta voi lukea lisää täältä. Kyseinen meikkivoide on ehkä peittävin ja paksuin meikkivoide, jota olen koskaan testannut ja kun haluan erittäin peittävän pohjan kasvoilleni, käytän tätä meikkivoidetta. Sen kesto on mielestäni hyvä ja tämän tuotteen perusteella, haluan ehdottomasti testata Milanin muutakin tarjontaa.


Seuraavaksi luomet ja ripset. Ihan ensimmäisenä haluan mainita Colourpopin irtoluomivärit eli Super Shock Shadow- luomivärit. Kuvassa eniten käyttämäni sävy eli Wattles. Testasin Colourpopin luomivärejä jo vuonna 2016, mutta ensimmäisellä tilauskerralla valitsin yhden mattavärin ja yhden pearlized värin. Mattaväristä en tykännyt yhtään ja sävykin oli itselleni huono. Pearlized sävystä pidin kovasti. Seuraavalla tilauskerralla tilasin muitakin sävyjä ja huomasin, kuinka helppoja Colourpop- sävyt ovat. Ihan glitterisetkin sävyt menevät silmille todella helposti, eikä tarvitse huolehtia siitä pysyvätkö luomivärit luomilla, koska niiden koostumus on hieman märkä. Yksi tällainen luomiväri maksaa lisäksi vain 5 dollaria. Lisää näistä luomiväreistä voi lukea täältä.

Toisena kuvassa on Essencen Get Big Lashes Waterproof Mascara. Viime vuonna saimme mekin suomalaiset viimein testata Essencen tuotteita. Itse olen hankkinut käyttöön useamman tuotteen kyseiseltä brändiltä. Tätä tuotetta olen kuitenkin käyttänyt eniten kaikista Essenceltä hankkimistani tuotteista. Lisää kyseisestä mascarasta voi lukea täältä. Kyseessä on todella kestävä ja mielestäni laadukas vedenpitävä maskara. Se ei ole mielestäni ihan yhtä hyvä kuin lempparini eli L'oréalin Volume Million Lashes Waterproof Mascara, mutta se on hyvä kakkonen.

Kolmantena kuvassa on Charlotte Tilburyn Color Chameleon luomivärikynä sävyssä Amber Haze. Kynästä voi lukea hieman lisää täältä. Käytin tätä kynää etenkin viime syksynä, näin talvella en jostain syystä ole sitä käyttänyt, mutta se on silti edelleen yksi parhaista silmänrajauskynistä/luomiväreistä joita omistan. Sen sävy sopii täydellisesti sinisen vihreille silmilleni ja se kestää luomilla koko päivän. Eniten olen käyttänyt sävyä rajauskynänä, koska sävy on kohtalaisen tumma. 


Seuraavaksi vuorossa kasvopuuterit. Ensimmäisenä kuvassa RCMA No Color Powder. Kyseisetä puuterista voi lukea lisää täältä. Kyseessä on siis väritön irtopuuteri, josta en itseasiassa ensin pitänyt, koska se oli mielestäni liian valkoinen. Testailin puuteria jonkin aikaa kunnes tajusin sen olevan loistava puuteri. En kuitenkaan pidä tämän tuotteen pakkauksesta yhtään ja mielestäni juuri tuotteen pakkaus on syy siihen, miksi en ole näin talvella kovinkaan käyttänyt puuteria. Tuote on silti loistava ja käytän sitä eniten silloin kun minulla ei ole kiire meikin tekemisen kanssa.

Seuraavaksi kuvassa ovat kaksi Soap & Glory puuteria eli Solar Powder ja One Heck of a Blot- puuteri. Näistä tuotteista voit lukea lisää täältä. Solar Powder on vaalealle iholle sopiva aurinkopuuteri, joka on oikeastaan ainut aurinkopuuteri, jota olen käyttänyt sen löytämisen jälkeen. Pian minun tulee kuitenkin löytää uusi aurinkopuuteri päivittäiseen käyttöön koska Soap & Gloryn tuotteita ei pysty ostamaan Suomeen enää oikeastaan mistään. Ennen tilasin niitä Boots.co.uk- sivustolta, mutta Boots lopetti viime syksynä kansainväliset tilauksensa. One Heck of a Blot- puuteri on rasvoittuvalle iholle erinomainen kasvopuuteri, joka ei näy iholla, mutta jättää ihon mattapintaiseksi ja auttaa meikin kestävyyden kanssa. Tätäkään tuotetta en enää pysty tilaamaan Suomeen, mikä kyllä vähän harmittaa.


Viimeisenä kategoriana on huulet. Täytyy myöntää, että olen aikamoinen huulituotteiden ystävä ja ostan niitä kaikista eniten kaikesta kosmetiikasta. Yläkuvassa kaikki viime vuoden parhaat huulituotteet. 

Vasemmalla kuvassa Clarins Instant Lip Comfort Oil sävyssä Honey. Kyseisestä tuotteesta voi lukea lisää täältä. Olen käyttänyt tätä tuotetta etenkin talvella erittäin kuivien huulieni apuna. Käytän kyseistä tuotetta kuitenkin vain öisin, sillä se tuntuu huulilla erittäin tahmealta ja siihen jäävät esim. hiukset helposti kiinni. Se kuitenkin kosteuttaa huulia mukavasti ja olen hieman harmissani siitä, että olen kohta käyttänyt tämän tuotteen loppuun.

Seuraavana kuvassa Charlotte Tilburyn Matte Revolution huulipuna. Omistan kaksi sävyä kyseisiä huulipunia. Huulipunista voit lukea lisää täältä. Kyseessä taitaa olla paras koostumus huulipunille, jota olen koskaan testannut. Huulipunat ovat mattapintaisia, mutta ne eivät kuivata huulia ollenkaan. Voi kuitenkin olla, että en hanki näitä huulipunia enää, koska ne ovat mielestäni hieman liian kalliita.

Kolmantena kuvassa Essencen Velvet Stick huulipuna sävyssä 02 Peony Star. Velvet Stick- punista voit lukea lisää täältä. Nämä huulipunat ovat mattapintaisia, mutta eivät tunnu huulilla liian kuivilta. Tämä Peony Star- sävy taittaa hieman harmaaseen, mikä toimii huulilla yllättävän hyvin. Toivoisin näille punille suurempaa sävyvalikoimaa, koska tällä ketkellä se on mielestäni hieman liian suppea. Jos et ole vielä testannut Essencen huulituotteita, suosittelen ehdottomasti näitä punia ja etenkin tätä sävyä näistä punista.

Neljäntenä kuvassa Essencen Balmy Kiss huulirasva sävyssä 04 Treat Me Right. Näistä huulirasvoista voit lukea lisää täältä. Kyseessä on todella pigmenttiset huulirasvat, jotka myös kosteuttavat huulia mukavasti. Labellon lisäksi, näitä huulirasvoja käytin eniten vuonna 2017.

Seuraavaksi kuvassa on Colourpopin Ultra Blotted Lip sävyssä Zuma. Ultra Blotted Lip- punista voit lukea lisää täältä. En pidä Colourpopin Ultra Matte Lip tai Ultra Satin Lip- punista, koska ne ovat mielestäni liian kuivattavia huulilla. Ultra Blotted Lip- punat sen sijaan ovat mielestäni erinomaisia. Niiden koostumus on ohut ja ne kuivuvat mattapintaisiksi, mutta ne eivät tunnu huulilla lähes ollenkaan. Tilaisin näitä ehdottomasti lisää, jos Colourpopilla olisi enemmän nude- sävyjä kyseisistä punista.

Seuraavana kuvassa Colourpopin huultenrajauskyniä sävyissä Bossy ja Skimpy. Colourpopin huultenrajauskynät ovat ehdottomasti yksiä parhaista huultenrajauskynistä, joita olen koskaan testannut. Niiden koostumus on pehmeä, mutta kestävä. Tilaan ehdottomasti jossain vaiheessa näitä lisää. Colourpopilla on hyvä valikoima huultenrajauskyniä, niiden tilaaminen on kuitenkin mielestäni kohtalaisen hankalaa, koska sävyt näyttävät aina Colourpopin verkkosivuilla erilaisilta kuin tosielämässä. Olen omistanut muutaman näitä lisääkin, mutta ne olivat omaan makuuni liian tummia ja annoin ne pois.

Viimeisenä kuvassa Cliniquen Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer sävyssä 07 Sugar Plum Pop. Näistä huulipunista en ole kuullut puhuttavan missään ja syy siihen voi olla se, että kyseessä on kohtalaisen vähäpigmenttinen huulipuna, joka muistuttaa ehkä enemmän huulirasvaa kuin huulipunaa. Itse pidän kuitenkin todella paljon kosteuttavista huulipunista ja uskaltaisin sanoa, että tämä saattaa olla eniten käyttämäni huulipuna vuonna 2017. Pidän muutenkin erittäin paljon Cliniquen huulituotteista ja voin ehdottomasti suositella tämän punan lisäksi Cliniquen Pop- huulipunia ja Chubby Stick- punia.

Siinä siis vuoden 2017 parhaat kosmetiikkalöydöt.

Oliko mukana tuttuja tuotteita? Onko mikään näistä oma suosikkisi?

- Laura

8 kommenttia:

 1. Clarinsin instant lip comfort on kyllä kiva tuote, olen käyttänyt niitä useampia, jotenkin se hivenen jellymäinen koostumus koukuttaa. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin en aluksi pitänyt kyseisistä tuotteista koska ovat niin tahmeita, mutta soveltuvat loistavasti öyksi käyttöön :)

   Poista
 2. RCMA:n puuterirasia on munkin mielestä tosi huono ja epäkäytännöllinen. Onneksi multa löytyy IsaDoran irtopuuterin kansi, joka on tosi syvä ja jonne sitten ripottelen aina tota RCMA:n puuteria ja sieltä sitten nappaan puuteria siveltimeen :D Tota essencen ripsaria pitää testata jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt ihan että pitääkö minun hankkia jokin puuteri ihan sen pakkauksen vuoksi, että saisin RCMA- puuterin hyvään pakkaukseen :p Tosi hankala puuteri!

   Poista
 3. True matchia olen itse joskus nuorempana käyttänyt ja Milanin meikkivoide hapettuu iholla ihan järkyttävän tummaksi vaikka olis kuinka vaalea sävy. RCMA puuteria haluisin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milanin meikkivoide vaikutti aluksi itselle liian vaalealta mutta kuivatessaan tummeni hieman ja sävystä tuli tosi hyvä. Mutta juu, voisi ehdottomasti olla valikoimassa vielä vaaleampi sävy tai vaikka valkoinen, jota voisi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon! Aika yleinen ongelma kyllä meikkivoiteiden maailmassa.

   Poista
 4. RCMA puuteri ja Miss Beauty Londonin primer pitää kyllä ehdottomasti testata! :)

  Ja siis nyt on ihan pakko korjata, että kyllähän essencen tuotteet tuli suomalaisille testattavaksi jo vuonna 2015, kun ensimmäiset telineet tuli Tokmanneille :) Viime vuonna telineet tosin saavuttivat laajemman yleisön kun niitä nousi kuin sieniä sateella vähän joka puolelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :o 2015? Ainakin tänne Oulun suunnalle tulivat vasta muutama kuukausi sitten. Noh tänne kaikki tulee hitaammin :p

   Poista