25. tammikuuta 2018

Kosmetiikan ostoslista

Vaikka kosmetiikkaa tuntuu olevan lähes joka laatikko ja kaappi täynnä, niin aina jotain on ostoslistalla. Tässä oma kosmetiikan ostoslistani. Ensimmäisenä on vuorossa muutamia ihonhoitotuotteita.

Pixi Glow Tonic. 18 puntaa (20,5e) Cultbeauty.co.uk

Oma Glow Tonic pulloni on kohta tyhjä ja haluan ehdottomasti hankkia uuden sen tilalle. Glow Tonic tuo tosiaan hehkua kasvoille ja kasvoja ei tarvitse kuoria yhtä usein kuin ennen. Erinomainen tuote.

Pixi Glow Mist. 16 puntaa (18,2e) Cultbeauty.co.uk

Glow Tonicin inspiroimana haluan hankkia testiin myös Pixin Glow Mistin. Tällä hetkellä minulla on kuitenkin useampi kasvovesi odottamassa käyttöönottoa, joten tämän hankkimisen saatan säästää kesälle.
The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. 6,3 puntaa (7,1e) Cultbeauty.co.uk

The Ordinary on todella mielenkiintoinen brändi, jolta löytyy paljon tuotteita, joita haluaisin testata. Esimerkkinä tuo yllä näkyvä erittäin pitkän nimen omaama kemikaalinen kuorinta.

Oskia Renaissance Cleansing Gel. 31 puntaa (35,3e) Cultbeauty.co.uk

Oskian putsari on sen verran kuuluisa tuote, että haluisin ehdottomasti testata sen. Omaan makuuni tämä on kuitenkin hieman kallis ja olen venyttänyt sen hankkimista aika pitkään.
Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer. 25 (28,4e) puntaa Cultbeauty.co.uk

Too Faced on brändi, jolta olen testannut muutaman tuotteen ja en niistä kovin tykännyt (poskipuna ja meikkivoide) mutta haluan silti kokeilla Too Facedia vielä edes kerran. Kyseisen brändin luomiväripaletit hieman kiinnostavat, mutta ehkä kuitenkin eniten tämä tuote eli vaalea aurinkopuuteri.

Huda Beauty Warm Brown Obsessions Palette. 25 (28,4e) puntaa Cultbeauty.co.uk

Huda Beauty on hiljattain noussut kosmetiikkamaailman kärkikahinoihin. Hudan tuotteet vaikuttavat erittäin laadukkailta ja hänen luomiväreistään kohistaan erityisesti. Haluankin ehkä siis testata tällaisen pienen paletin, jonka hintakaan ei ole mielestäni sieltä pahimmasta päästä.

Benefit Precisely My Brow Pencil. 20 puntaa (22,7e) Cultbeauty.co.uk

Benefitiä on tullut testattua useamman kerran ja yleensä aina hankin jotain Benefitiltä ulkomaanreissuilta. Toistaiseksi lemppari tuote taitaa olla Dandelion poskipuna. Haluaisin kuitenkin testata vielä jotain Benefitiltä ja heidän kulmatuotteensa ovat olleet erittäin puhuttuja viime aikoina. Itse tykkään kulmakynistä, joten ehkä tämä Precisely My Brow Pencil sopisi minulle.
ALL NIGHTER in color FAIR (Warm)
Urban Decay All Nighter Concealer. 29 dollaria (23,6e) Urbandecay.com

Urban Decay ei vielä ole tätä tuotetta lanseerannut Suomessa ja pakko myöntää että odotan innolla tämän peiteaineen saapumista myös Suomen markkinoille. Urban Decayn All Nighter meikkivoide ja suihke ovat molemmat erinomaisia ja huhujen mukaan myös tämä peiteaine on yhtä hyvä.

Tarte Shape Tape. 26e Tartecosmetics.com

Vaikka Tartea ei saakkaan Suomesta ostettua, halusin lisätä sen tälle listalle koska pääsen vihdoin ja viimein tänä vuonna vierailemaan Sephorassa, joka myy Tartea. Shape Tape julkaistiin loppuvuonna 2016 ja siitä lähtien se on ollut monien suosikki. Vaikka Tarte ei tällä hetkellä ole se kaikkein halutuin brändi Shape Tape meikkivoidefiaskon takia, haluan silti testata Shape Tape peiteaineen vähintään huvin vuoksi.

Tarte Tartelette Toasted Eyeshadow Palette. 50e Tartecosmetics.com

Myös Tarten luomivärit kiinnostavat, mutta haluan ehkä ennen ostamista tarkastella näitä kaupassa.

Lock-It Foundation, 52 Medium - Neutral undertone
Kat Von D Lock It Foundation. 35 dollaria (28,5e) Katvondbeauty.com

Kat Von D on brändi, jonka tuotteita olen halunnut testata jo jonkin aikaa. Olen huomannut, että Kat Von D on menettänyt hieman kiinnostustaan muutaman vuoden takaisesta, mutta jotenkin vain uskon, että hänen tuotteensa sopisivat omalle iholleni. Eniten kiinnostaa hänen Lock It- sarjansa ja etenkin sen meikkivoide ja myöskin peiteaine.

PRO FILT'R Instant Retouch Primer, Soft Matte - Open
Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch Primer. 32 dollaria (26,1e) Fentybeauty.com

Fentyn lanseeraus oli kosmetiikkamaailmassa viime vuoden suurin tapahtuma ja alkuhumun hälvetessä Fenty vaikuttaa vieläkin kiinnostavan kiitettävissä määrin. Haluaisin testata useita Fentyn tuotteita, kuten tämän pohjustajan.

PRO FILT'R
Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation. 34 dollaria (27,7e) Fentybeauty.com

Fentyn meikkivoide kuulostaa juuri itselleni sopivalta. Tätä meikkivoidetta voi tilata Suomeen ainakin Fentyn omilta sivuilta, mutta haluan ehkä löytää oman sävyni kaupasta ennen ostamista. Tällä meikkivoiteella on nimittäin erittäin suuri sävyvalikoima, peräti 40 sävyä.

Invisimatte Blotting Powder - Open Container
Fenty Beauty Invisimatte Blotting Powder. 32 dollaria (26,1e) Fentybeauty.com

Fentyn puuteri kiinnostaa myös. Ymmärtääkseni kyseessä on läpinäkyvä ja iholla täysin huomaamaton puuteri, joka sopii kaikille ihonsävyille.

Oliko mukana itseäsi kiinnostavia tuotteita?

- Laura



11 kommenttia:

  1. Varsin mielenkiintoinen ostoslista! Noita Hudan luomivärejä haluaisin itsekin testata, oi että <3 Pitäisi muuten varmaan toteuttaa myös tällainen ostoslistapostaus, niin pysyisi ne kaikki himotukset edes hetken mielessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hudan luomivärit pitäisi kyllä olla tosi hyviä ja laadukkaita :)
      Suosittelen kirjoittamaan! Pysyvät edes jotenkin muistissa :P

      Poista
  2. Kiva postaus! Tässä oli monia tuotteita, joita oon itsekin jo pitkää halunnut testata. Esim. The Ordinarya on pitänyt tilata jo ties miten pitkään, mutten vieläkään oo saanut aikaiseksi :D UD:n peiteaine sen sijaan on jo tulossa mulle!

    Tarten Shape Tapea ei muuten kuulemma myydä lainkaan Sephorassa ja mitä sieltä sivuilta oon katsonut niin ei oo tosiaan heidän valikoimissaan kyseinen tuote. Jos Jenkkeihin oot suuntaamassa niin Ultasta pitäisi saada tota peiteainetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasitko UD:n peiteaineen ihan heidän omalta sivultaan?
      En itsekkään löytänyt shape tapea sephoran sivuilta mutta kuvittelin, että se on niin hyvin piilotettu etten vaan jostain syystä löydä :P Jos vain Ultan löydän niin käyn hakemassa :)

      Poista
    2. Tilasin UD:n peiteaineen feeluniquelta :)

      Poista
  3. Mä kirjotan kalenterin sivuille omaa ostoslistaa, ja tuo The ordinaryn tuote löytyy sieltä. Multa löytyy myös tuo Kat von D meikkivoide. En aivan ihastunut siihen, koska koostumus on aika liimainen, joten sitä on vähän haastava levittää. Sekoittelen sitä muiden meikkivoiteiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa joo :) Voi kyllä olla että tuo Kat Von d:n meikkivoide jää ostamatta jos hankin Fentyn ja jonkun muun. Kat Von D kyllä kiinnostaa silti!

      Poista
  4. Kiva postaus! Mun ostoslistalla on myös mm. Fenty Beautyn meikkivoide ja Tarte Shape Tape. Multa löytyy toi Ordinaryn kuorinta, mutta en ole huomannut sen juurikaan tekevän ihmeitä omalle iholleni. Se on kuitenkin onneksi edullinen, joten kokeilu ei paljoa syö rahoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa se ei sulla ole pahemmin vaikuttanut :) No jotakin Ordinarylta on kyllä pakko testata! Sen verran mielenkiintoinen brändi on kyllä kyseessä.

      Poista
  5. Benefitin kulmakynä ja Pixi omalla listallakin, samoin just tuo Huda Beautyn paletti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa aika monella olla näitä samoja juttuja omilla listoillaan :p Huomaa, että seurataan samoja Youtube- kanavia :p

      Poista