2. tammikuuta 2018

Joululahjaksi saatu kosmetiikka


Taitaa olla aika palata takaisin arkeen ja myös blogin pariin. Toivottavasti kaikilla oli mukava Joulu ja uusivuosi :)

Tässä kirjoituksessa siis esittelen joululahjaksi saamani kosmetiikan. Mukana ei ole meikkejä vaan ihon- ja vartalonhoitotuotteita. Osaa näistä toivoin ja osa tuli ihan yllätyksenä. Suurinta osaa näistä en ole aikaisemmin kokeillut.

Haluaisin myös mainita, että sain myös joululahjaksi uuden kameran, joten toivottavasti blogikuvatkin alkavat näyttämään pian hieman paremmalta. Valitettavasti kamera joutui heti huoltoon, koska sen akku tai akun laturi ei toiminut joten vielä en ole päässyt kameraa testaamaan :/ Nämä kuvat siis vielä otettu vanhalla kameralla.


Nurmeen mangon tuoksuista ihovoidetta olen testannut ennenkin ja tykkäsin kovasti joten toivoin sitä lahjaksi. Suosittelen ehdottomasti testaamaan Nurmeen tuotteita, jos et vielä niitä ole testannut!


Nurmeelta sain myös greipin tuoksuisen sokerikuorinnan. Tämä kuorinta on aivan ihanan makean greippisen tuoksuista ja se sekä kuorii, että kosteuttaa ihoa mukavasti. Tätäkin tuotetta olin testannut aikaisemmin ja toivoin sen lahjaksi, koska tykkäsin siitä niin paljon.


Yllätys yllätys, toivoin myös The Body Shopilta muutaman tuotteen lahjaksi. Instablur pohjustaja on ollut minulla käytössä jo useamman vuoden ja se luo mukavan pohjan meikille, ainakin omalle rasvoittuvalle iholleni.


Vaikka käytänkin ihon kuorinta-aineita harvoin, haluan silti omistaa vähintään yhden kuorinnan. Toivoinkin siis tämän Seaweed kuorinnan lahjaksi. Vielä en ole tätä päässyt testaamaan.


Frosted Berries vartalovoin halusin ehdottomasti, koska olen niin paljon tykännyt saman sarjan kuorinnasta. Nämä tuoksuvat ihanan makean marjaisilta, harmi, että nämä ovat vain Joulun ajan tuote.


Koska omistin vain kemikaalisesti kuorivia kasvovesiä, halusin myös hieman kosteuttavamman kasvoveden käyttöön. Toivoinkin siis tämän The Body Shopin Chinese Ginseng & Rice kasvoveden lahjaksi. Tätä tuotetta en ollut aikaisemmin testannut, mutta voin jo nyt sanoa, että varmaankin testaan muitakin tuotteita tästä sarjasta. Tämän tuotteen tuoksu on nimittäin aivan mahtava. Tuoksu muistuttaa omaan nenääni ainakin hieman cola karkkeja.


The Body Shopilta sain myös Satsuma suihkeen. Tätä en toivonut lahjaksi mutta en valita että sain sen, koska sen tuoksu on aina ihana.


Sain myös matkakokoisia tuotteita Kiehl'ssiltä. Näistä tuotteista olen aikaisemmin kokeillut vain purkissa olevaa Ultra Facial Cream- rasvaa, joten olin aika innoissani saadessani Jouluna tämän paketin. Haluaisin myös sanoa, että lahjapakkaus jossa nämä tuotteet sain oli todella ihana. Pakkauksen säästän ehdottomasti muuta käyttöä varten.


Kiehl's pakkauksessa oli siis seuraavat tuotteet: Ultra Facial Cleanser, Ultra Facial Cream, Cilantro & Orange Extract naamio, Creme de Corps vartalovoide, Ultra Facial Toner, näyte Creamy Eye Treatment silmänalusvoiteesta ja ihanan minttuinen huulivoide. Näistä olen suurinta osaa kerennyt testaamaan ja tykkään toistaiseksi kaikista.

Saitko sinä Joululahjaksi kosmetiikkaa?

- Laura

4 kommenttia:

  1. Kiehl`s paketti on aivan ihana! Olis kelvannut mullekin lahjaksi. Ultra Facial Moisturizer on oma pitkäaikainen suosikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä Kiehl's paketista :) Sen tuotteet ovat kyllä mahtavia. Itselläkin Ultra Facial Cream ollut aika paljon käytössä aikaisemmin mutta en jostain syystä ole ainakaan vuoteen käyttänyt. No onneksi sain minikokoisen rasvan käyttöön.

      Poista
  2. Ihania lahjoja oot saanut :) The Body Shopin Frosted Berries on yksi mun suosikkikausituoksuista heti Glazed Applen jälkeen! Uudesta kamerasta saa varmasti paljon lisäintoa blogikuvien ottamiseen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frosted Berries on kyllä yksi The Body Shopin parhaista tuoksuista :)
      Uskon myös itse kameran suhteen niin, toivoisin jo kovasti pääseväni testaamaan sitä. Tosi harmi kyllä että akku ei suostunut latautumaan ja heti piti huoltoon viedä :(

      Poista