27. tammikuuta 2018

Colourpop ostokset


Tilasin Colourpopilta 4. tätä kuuta ja sain paketin käsiini tällä viikolla. Paketissa ei siis tällä kertaa mennyt yli kuukautta, kuten viimeksi. Tilasin Colourpopilta tuotteita, joita olen halunnut testata jo kauemmin.


Yläkuvassa kaikki tilaamani tuotteet.


Ensimmäinen tuote on Colourpopin yhteistyö Kathleen Lightsin kanssa eli Dream St. luomiväripaletti.


Tämä paletti on aivan ihana näköinen. Tässä on sekä vaaleita sävyjä ja muutama tummempikin. Vielä en ole tätä päässyt testaamaan, mutta tätä on kyllä pakko kohta kokeilla.



Toinen tilaamani paletti on Golden State of Mind- paletti.



Tämän paletin luomivärit ovat kaikki kimaltavia ja niitä on tarkoitus käyttää kosteutettuna. Taidan ottaa avuksi Essencen meikinkiinnityssuihkeen ja testata sen avulla tätä palettia. Sanoinin, että kaikki tämän paletin sävyt ovat sellaisia, joita uskallan kokeilla ja joista voisin pitää. Paletti on erittäin kaunis.


Näitä oli myös pakko testata, eli Supernova- luomivärit.


Hankin kaksi sävyä testiin. Ylempi on nimeltään Walk of Fame ja alempi Uf-woaf. Nämä ovat siis nestemäisiä luomivärejä. En tämän tyyppisiä luomivärejä ole koskaan testannut, joten odottelen innolla näidenkin testaamista.


Sain myös Colourpopilta Ultra Matte Lip- punan vaikka en sitä tilannut ja sitä ei mainita lähetyslistassakaan. Lähettävätkö he kaikille tällaiset? En kyllä tiedä :p


Tämän punan sävy on sen verran kaunis, että ei kyllä haittaa yhtään, että Colourpop lähetti myös tämän! Puna on sävyssä Avenue.


Tässä siis itselleni tilaamat tuotteet. Tilasin kuitenkin tuotteita myös arvontaa, joka on tulossa maanantaina :)

Maanantaina siis Colourpop arvonta! Nähdään silloin!

- Laura

7 kommenttia:

  1. Onpa kivoja ostoksia :) Kaikki kokeilemani ColourPopin tuotteet ovat olleet oikein hyviä. Mä sain viime tilauksessa mukana ilmaisen minikokoisen nestemäisen punan, jonka sävyn sain valita. Voisikohan olla, että toi on laitettu sulle vahingossa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Colourpop on kyllä tosi hyvä varsinkin hintaansa nähden :)
      Voi olla että tuo huulipuna tuli ihan vahingossa, ei kyllä kovin haittaa vaikka tulikin! :p

      Poista
  2. Oi nuo luomiväripaletit.
    Silkkaa rakkautta <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania <3 Mä nyt päätin, että ensi kuussa on pakko tehdä CP:lle eka tilaus, en enää kestä kuolailla näitä muiden blogeista :D

    VastaaPoista
  4. Tuliko tullimaksuja?

    VastaaPoista