10. helmikuuta 2018

Saisipa näitä Suomesta: Benefit

Tänään taas hieman puhetta kosmetiikkamerkistä, joka saisi minun puolesta tulla Suomeenkin. Satuin huomaamaan Ilta-sanomien verkkosivuilla kirjoituksen siitä, miksi Suomessa ei myydä kovinkaan monia muualla erittäin suosittuja kosmetiikkamerkkejä. Jos kiinnostaa lukea asiasta lisää, kirjoitukseen pääset täältä.

Merkit itse päättävät missä haluavat tuotteitaan myydä ja pienen pieni Suomi vaikuttaa sen verran huonolta paikalta myydä useita merkkejä, että kosmetiikkamerkit eivät vaivaudu tuotteitaan Suomeen tuomaan. Kuitenkin viime vuosina saaneet kauppoihin mm. Urban Decayn ja NYX:n tuotteita, joten toivotaan, että muitakin tulisi piakkoin!

Tänään siis vuorossa Benefit. Benefit on jo vuonna 1976 perustettu kosmetiikkamerkki, jonka juuret ovat USA:ssa San Fransiscossa.

Alla hieman niitä tuotteita, joita itse haluaisin Benefitiltä kokeilla. Muutamia olenkin kokeillut. Dandelion- poskipunan ostin useita vuosia sitten ja se on minulla vieläkin satunnaisessa käytössä. Hoola- aurinkopuuterin hankin myös, mutta omalle iholleni se oli ihan liian tumma. Roller lash- maskara on mielestäni erinomainen maskara, vaikka yleensä pidänkin vedenpitävistä maskaroista. Roller lash suttaantui käytettäessä ainoastaan sateella. Erästä peiteainetta olen myös Benefitiltä kokeillut useita vuosia sitten mutta Benefit ei taida edes myydä kyseistä peiteainetta enää. Paras Benefitiltä kokeilemani tuote on ehdottomasti Porefessional pohjustaja. Se toimii erinomaisesti rasvoittuvalla iholla pohjustajana ja se myös peittää jonkin verran ihohuokosia.
Ka-BROW! eyebrow cream-gel color 24 dollaria eli n. 19,6e (Benefitcosmetics.com)

Benefit on nykyään tunnettu erityisesti kulmatuotteistaan. Haluaisinkin testata muutamia heidän kulmatuotteitaan. Esimerkiksi yllä näkyvä Ka-BROW voisi olla ihan mukava testata.
3D BROWtones brush-on highlighting gel instantly enhances your natural brow color with subtle highlights & soft contrast.
3D BROWtones eyebrow enhancer 24 dollaria eli n. 19,6e (Benefitcosmetics.com)

Benefitin kulmageelit ovat myös suosittuja. Itseä kiinnostaisi testata esimerkiksi 3D BROWtones, jonka on tarkoitus tuota hieman kolmiuloittuisuutta kulmiin.

BADgal BANG! 36 hour wear volumizing mascara creates massive volume without weighing down lashes.
BADgal BANG! volumizing mascara 24 dollaria eli n. 19,6e (Benefitcosmetics.com)

Benefitin uusin lanseeraus on BADgal BANG! maskara. Tämän maskaran lanseeraukseen käytettiin jopa naurettava määrä resursseja, kun Benefit kuljetti Youtube- videoiden tekijöitä ja bloggaajia mm. Malediiveille ja Utahiin muiden pienempien lanseeraustapahtumien lisäksi. Noh, maskaran pitäisi olla kuitenkin ihan hyvä, ainakin sen perusteella mitä olen toistaiseksi siitä kuullut.

Rose gold blush gives a famously provocative flush to turn heads on-stage and off.
Rockateur poskipuna 29 dollaria eli n. 23,7e (Benefitcosmetics.com)

Rockateus on todella kaunis poskipuna ja vaikka en poskipunia paljon käytäkkään, voisin silti testata tätä joskus. Haluaisin kuitenkin ensin nähdä sen livenä ja päätellä sopiiko se omalle ihonsävylleni.
hoola lite matte bronzer doubles as bronzing powder AND contour powder for fair skin tones!
Hoola lite matte bronzer 29 dollaria eli n. 23,7e (Benefitcosmetics.com)

Hoola lite vaikuttaa todella lupaavalta omalle vaalealle iholleni. Kuten kerroinkin, alkuperäinen Hoola oli omalle iholleni ihan liian tumma, joten haluaisin testata tätä vaaleampaa versiota.
A makeup primer & pore minimizer for smoother than smooth skin.
The POREfessional face primer 31 dollaria eli n. 25,3e (Benefitcosmetics.com)

POREfessional pohjustaja on ehdottomasti yksi parhaimmista pohjustajista jota olen kokeillut. Se toimii todella hyvin ainakin omalla rasvoittuvalla ihollani ja haluaisin saada tämän ihanuuden takaisin käyttöön.

A satiny pink liquid face highlighter for a dewy glow!
High beam liquid highlighter 26 dollaria eli  n. 21,2e (Benefitcosmetics.com)

High beam on yksi Benefitin vanhemmista tuotteista ja en ole täysin varma toimisiko tällainen tuote omalla ihollani. Kyseessä on siis nestemäinen highlighteri. Tätäkin haluaisin testata kaupassa ennen ostamista.

Tällä hetkellä tiedä yhtään verkkosivua, jolta Benefitiä saa tilattua Suomeen. Benefitin omat verkkosivut toimittavat tuotteita ainoastaan USA:n ja näitä ei näy millään suosituilla kauneuden verkkosivuilla. Jos joku tietää mistä näitä saa tilattua niin ilmoittele ihmeessä kommenteissa!

Oletko koskaan testannut Benefitiä? Mitä mieltä olet tuotteista?

- Laura

1 kommentti:

  1. Juuri jostain blogista luin, kun joku oli tilannut Benefitiä Lookfantasticilta ja sieltä tilaus oli tullut läpi, jotkut saaneet myös Asokselta sitä tilattua meille, vaikka oli se rajoitus.

    Tuntuu, että on tuurista kiinni tuleeko tilaus perille vai herjaako jo ostoskorissa.

    VastaaPoista