12. helmikuuta 2018

Colourpop Golden State of Mind paletti


Tänään esittelen hieman muutama viikko sitten Colourpopilta tilaamaani Golden State of Mind palettia. Kyseinen paletti on yksi Colourpopin hintavimmista, mutta se selittyy sillä, että paletissa on 15 sävyä ja tämän paletin sävyt ovat hieman erikoisempia kuin muissa Colourpopin paleteissa. Näitä sävyjä on tarkoitus käyttää kosteutetun siveltimen kanssa ja näiden koostumus on paljon glitterisempi kuin muiden Colourpopin kimaltavien luomivärien koostumus on.


Tämän paletin sävyt ovat mielestäni upeat. Eniten pidän paletin ylimmästä ja keskirivistä, mutta alimmassakin rivissä on useita upeita sävyjä.


Tässä paletissa sävyjen nimet ovat paletin takana, mikä on hieman erikoista, mutta Colourpopin paleteille kuitenkin tyypillistä. Paletissa ei myöskään ole peiliä, mikä on ehkä paletin huonoin ominaisuus.

Sitten sävyjen swatchaamiseen. Swatchit on toteutettu sormella.


Yläkuvassa paletin ylin rivi. Golden Egg on upea nude sävy, jossa on vihreää kimalletta. Pay the Piper on sinertävän luonnonvalkoisen sävy, jossa on mm. pinkkiä kimalletta. GRLFRND on valkoisen ja pinkin sekoitus, jossa on paljon pinkkiä kimalletta. Zero Clue on vaalea oranssi jossa on mukana kellertävää kimalletta. Watch Out on vaaleampi oranssi, jossa on mukana pinkkiä kimalletta. Näistä lempisävyni on varmaankin Golden Egg


Yläkuvassa paletin keskirivi. Drizzle on kaunis nude, jossa on vaaleaa kimalletta. Uptight on palaneen oranssin punertava sävy, jossa on mukana kellertävää kimalletta. Can't Stop on vaalean rusehtava sävy, jossa on mukana vaaleaa kimalletta. Sparkler on hieman edellistä tummempi pronssisen rusehtava sävy, jossa on mukana hieman vaaleampaa kimalletta. Unsupervised on hyvin samantyyppinen sävy kuin edellinen, mutta se on iholla hieman punertavampi. Näistä lempparisävyni on Uptight.
Yläkuvassa paletin alin rivi. pigmenttisyydestä huomaa, että koska iho on hiemaa kostea koska olen pyyhkinyt edellisiä swatcheja pois niin sävyt riittävät iholla pidemmälle. Lust in Time on rusehtavan oranssi, jossa on mukana vaaleaa kimalletta. Mind Tricks on violetti, jossa on mukana vaaleaa kimalletta. Wing Woman on ruskea sävy, jossa on moniväristä kimalletta. Heads or Tales on punertavan vaaleanpunainen, jossa on sinertävää kimalletta. Tinker Time on harmaaseen taittuva ruskea, jossa on moniväristä kimalletta. Näistä sävyistä lempparini on ehkä Heards or Tales.


Vaikka tämän paletin ohjeistuksessa sanotaankin, että sävyjä tulisi levittää kosteutetulla siveltimellä, sanoisin että sävyt toimivat paremmin kosteutetulla sormella ja etenkin, jos luomella on valmiiksi jotain kosteaa, johon sävy voi tarttua. Näiden sävyjen kanssa voi myös olla parempi tehdä silmämeikki ennen kasvomeikkiä, koska näistä irtoaa jonkin verran kimalletta kasvoille.

Olen kuitenkin tyytyväinen ostokseeni ja olen sitä mieltä, että tämän paletin sävyt ovat upeita.


Olen käyttänyt tämän paletin kanssa apuna Essencen Keep it Perfect kiinnityssuihketta, joka toimii näiden sävyjen kanssa mielestäni oikein hyvin.

Tämän paletin hinta on 26 dollaria eli n. 21e (Colourpop.com)

Joko olet kokeillut Colourpopin luomiväripaletteja?

- Laura

3 kommenttia:

  1. Tässä paletissa on hirmu kauniita sävyjä, varsinkin tuo keskirivi saa sydämen väpättämään. <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa shimmeriä ja metallinhohtoa<3 Mä rakastan just tällasia sävyjä, mutta ajatus siitä, että sävyjä pitäisi käyttää nimenomaan kostean siveltimen kanssa tuntuu vähän raskaalta :D Kyllä mä nytkin sitä harrastan, mutta ihan yksittäisten sävyjen kanssa silloin tällöin. En tiedä jaksaisinko kokonaista palettia, jossa pitäisi käyttää kostutettua sivellintä.

    VastaaPoista
  3. Oih, ihania metallisävyjä! Metalliset luomivärit on ihania, mutta silti en oikein ikinä käytä niitä! Metallisävyt useimmiten tarvii tuon nesteen jotta pigmenttiä irtoaisi paremmin, joten siksi varmaan ei tule käytettyäkään usein :D

    VastaaPoista