8. helmikuuta 2018

Colourpop Dream St. paletti


Tänään esittelen hieman Colourpopin Dream St. palettia. Tästä paletista kerroinkin jo hieman pari viikkoa sitten kun esittelin Colourpopin ostoksiani. Aiempaan kirjoitukseen pääset täältä. Tällainen samanlainen paletti lähti myös Colourpop- arvonnan voittajalle muutaman muun tuotteen kanssa tiistaina. Kerrohan arvonnan voittaja, Sanni vielä mitä mieltä olet kyseisestä paletista :) Tämä paletti on kyllä aika upea.


Tämän paletin ovat tehneet yhteistyössä Kathleen Lights ja Colourpop. Kathleen on youtube- videoiden tekijä ja hänellä on useita muitakin tuotteita Colourpopin kanssa. 

Tämän paletin värimaailma on kyllä mahtava. Itse pakkaus on todella kaunis, se on kimaltavan ruusukullan ja kerman värinen ja paletin luomivärit ovat kyllä myös todella upean näköisiä. Tässä paletissa on sekaisin sekä mattapintaisia sävyjä, että kimaltavia. Kimaltavat sävyt ovat superpehmeitä ja pigmenttisiä. Mattapintaiset sävyt eivät ole ihan yhtä pehmeitä kuin kimaltavat, mutta niidenkin pigmenttisyys on ihan huippuluokkaa. Tässä paletissa on myös yksi sävy joka on enemmänkin satiininen kuin kimaltava.


Sävyjen nimet löytyvät paletin takapuolelta, mikä on kyllä vähän harmillista. Olisi helpompaa, jos nimet olisivat itse sävyjen alapuolella. Toinen hieman kehno asia tässä paletissa on se, että siinä ei ole peiliä. Peilittömyys on ymmärtääkseni kuitenkin aika tyypillistä Colourpopin paleteille ja paletit saadaan halvemmaksi, jos siinä ei ole peiliä.

Sitten itse sävyjen kimppuun.


Yläkuvassa paletin ylärivi. Sävy Shooting Star on todella kaunis haalea ruskea, joka sopii sekä koko luomelle, että luomivakoon. Toinen samantyylinen sävy on Magical. Magical on kuitenkin paljon oranssimpi ja ehkä sopisi paremmin tummemmalle iholle luomivakoon. Star Dust on upea pronssisen osanssiin taittuva kimaltava sävy. Twinkle on hyvin samantyyppinen kuin Star Dust, mutta se on haaleampi ja hieman vähemmän oranssi. Kuten kuvasta voi huomata, tällä sävyllä riittää pigmenttiä.


Yläkuvassa paletin keskirivi. Sweet Dreams on vaalea kerman värinen kimalle. Water Beaver on upea tumma sinivihreä sävy. Tämä sävy on matta. Potion on myös matta ja sanoisin, että se on lämpimän ruskean sävyinen. Spark on upea punainen ja tämäkin on matta.


Yläkuvassa paletin alin rivi. Kaleidoscope on ehdottomasti yksi paletin upeimmista sävyistä, se hehkuu vihreän, ruskean, sinisen ja kerman sävyissä. Elfish on tumman ruskea ja se on mattapintainen. Moony on paletin ainut satiininen sävy. Tämän sävyn kauneus ei välity kovin kuvassa. Tämä sävy sopii täydellisesti omalle ihonsävylleni korostusväriksi ja luomillakin se on yksinkertaisen kaunis. Toinen paletin upeimmista sävyistä on ehdottomasti Mermaid Boy, joka on kimaltava vihreän sininen. 

Tämän paletin sävyt ovat upeat ja mukana on monia sävyjä, jotka ovat mielestäni todella erikoisia ja erityisiä. Kaleidoscope ja Twinkle ovat tällä hetkellä eniten käyttämiäni sävyjä mutta pidän kyllä kaikista tämän paletin sävyistä. Voi olla, että Water Beaver ja Spark ovat sen verran tummia, että en niitä tule kovin käyttämään, mutta sanoisin että ne ovat ainoat, joita en ehkä omille luomilleni uskalla laittaa vaikka niiden sävyt ovatkin todella kauniit.

Lopuksi voisin vielä sanoa, että toivon että tämä paletti ei ole kausituote ja että se pysyy Colourpopin sivuilla vielä pidemmän aikaa. Voi nimittäin olla, että haluan hankkia vielä toisen paletin ihan siltä varalta, että tämän paletin sävyt joskus loppuvat. Kyseessä on ehdottomasti yksi lempipaleteistani.

Tämän paletin hinta on 16 dollaria eli n. 13e (Colourpop.com)

Oletko jo testannut Colourpopin paletteja?

- Laura

7 kommenttia:

 1. Twinkle on ihana! Tässä on kyllä muutenkin hurjan kauniit sävyt :)

  VastaaPoista
 2. Tää paletti on kyllä niin mielettömän upea, täyttä rakkautta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis paletti. Jos tilaaminen olisi hivenen helpompaa voisin sortua. :D

  VastaaPoista
 4. Olen yrittänyt malttaa mieleni tämän paletin suhteen, mutta kyllä se vaan näyttää ihanalle! ...ehkä joutuu tekemään tilausta. :D

  VastaaPoista
 5. Colourpopin paletit on kyllä hinta-laatusuhteeltaan ihan huikeita! Voittaa mun mielestä monet paljon kalliimmatkin paletit mitä tulee pigmenttisyyteen ja muutenkin laatuun :)
  Toivottavasti tää ei tosiaan ois poistumassa valikoimasta, koska ens kerralla tuo on ihan pakko klikata ostoskoriin! Todella kaunis ja monipuolinen paletti :)

  VastaaPoista
 6. Minä tosiaan voitin kyseisen paletin arvonnasta ja myös muita ihania Colourpopin tuotteita. Olen arkikäytössä vasta päässyt tätä testaamaan - mutta eiköhän tässä kevään ja kesän tullessa tohdi ottaa käyttöön paletin rohkeampiakin sävyjä (esim. Mermaid Boy). Omat suosikkini paletista ovat ruskean sävyiset Shooting Star ja Elfish. Mutta se paras väri on Moony! Ihanan monikäyttöinen ja kaunis väri. Testasin myös punaista Sparkia yhdessä Potionin kanssa, eikä ollut yhtään hullumpi väriyhdistelmä - yllätyin kyllä, sillä itselleni punaisen sävyt ovat vieraita silmämeikissä. Pidän myös kimaltavista sävyistä kuten Star Dust ja Sweet Dreams. Ihana paletti siis ja kannattaa kyllä ostaa - tästä löytyy sävyjä arkeen ja juhlaan.

  -Sanni-

  VastaaPoista