9. marraskuuta 2017

NYX HD Concealer


Tänään Kerron hieman NYX:n HD Concealer peiteaineesta. Kyseessä on siis NYX:n HD-sarjan tuote, johon kuuluu muitakin kasvotuotteita. Lemppari HD- tuotteeni NYX:ltä on HD Finishing Powder.


Pakkaus sisältää 3g tuotetta ja peiteainetta on tarkoitus levittää pakkauksen korkin sauvalla.


Oma sävyni peiteaineessa on CW 01.


Kuten kuvasta näkyy, sävy on hieman kellertävä, mutta se on silti omalle iholleni paras vaihtoehto sävyvalikoimasta.

Itselläni on rasvoittuva/sekaiho. Tämä peiteaine pysyy kohtalaisen mattapintaisena omalla ihollani muutaman tunnin, eli vähemmän kuin esim. lempparini  MAC pro longwear ja Collection lasting perfection. Suosittelenkin peiteainetta enemmän kuivalle, kuin rasvoittuvalle iholle.

Peiteaineen peittävyys ei ole mahtava, mutta se peittää esimerkiksi ihon punaisuutta hyvin. Tummia silmänalusia peitevoide ei mielestäni peitä tarpeeksi. Jos kaipaat peitevoiteeltasi vain kevyttä peittävyyttä, tämä voi olla sinulle hyvä peiteaine. Itse olen tottunut peittävämpiin peiteaineisiin, joten minun on kohtalaisen vaikea tottua käyttämään tämän kaltaista, vähemmän peittävää peiteainetta.

Peiteaineessa ei siis itsessään ole mitää suurempaa vikaa. Monet varmasti pitävät siitä. Omalle iholleni kyseinen peiteaine ei kuitenkaan ole se paras vaihtoehto.

Hinta pretty.fi: 7,50e
Myytävänä myös muun muassa: Sokos, Stockmann, eleven.fi, cocopanda.fi.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti