1. marraskuuta 2017

Lokakuussa loppuneet ja miniarviot


Yläkuvassa lokakuun aikana loppuneet tuotteet. Tuotteita ei viime kuussa loppunut kovin paljon, mutta mukana on muun muassa muutama värikosmetiikkatuote, jotka loppuvat kohtalaisen harvoin. Mukaan loppuneisiin en laske shampoita, hoitoaineita, suihkusaippuoita ym. koska en ole ainut, joka niitä tässä taloudessa käyttää. Alla hieman enemmän jokaisesta loppuneesta tuotteesta.


Käytin muutaman näitä Vichyn Aqua Sorbet näyteitä. Tuote ei tuntunut erityisen kosteuttavalle, joten en tule ostamaan tätä lisää.


L'oréalin Infallible 24h- Matte meikkivoide on minulla lähes päivittäisessä käytössä mutta nämä kestävät kuitenkin useamman kuukauden käytössä. Ehdottomasti lemppari meikkivoiteeni tällä hetkellä! Tuote kestää kasvoilla koko päivän omalla rasvoittuvalla ihollani.


MAC Pro Longwear peiteaineen ostin muistaakseni kesäkuussa ja se kesti lähes päivittäisellä käytöllä lokakuun puoleen väliin. Kyseessä on ehdottomasti paras peiteaine, jota olen kokeillut. Hieman harmittaa, että tämän tuotteen hinta nousee koko ajan, mutta tuote on niin hyvä, että tulen ostamaan näitä varmasti lisääkin. Peittävyys ja kestävyys iholla ovat huippuluokkaa rasvoittuvallakin iholla. Tämän tyhjän purkin säästän, jotta voin palauttaa sen MAC:lle huulipunaa vastaan (Back to Mac- kampanja, jossa ainakin Stockmanneille voi viedä 6 tyhjää MAC:n pakkausta huulipunaa vastaan.)


Tätä Vichyn Aqualia Therman silmänympärysvoidetta olen yrittänyt käyttää loppuun jo aika kauon. Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja se imeytyy huonosti ihoon. En myöskään huomannut sen kosteuttavan erityisesti silmänalusihoa, joten en tule ostamaan tätä tuotetta uudelleen.


Superihana The Body Shopin Drops of Youth seerumi loppui muutama päivä sitten. Seerumi on mielestäni erittäin hyvä ja tulen varmasti ostamaan sen uudelleen. Seerumi tekee ihosta aivan ihanan pehmeän ja kosteutetun. En osaa sanoa vaikuttaako seerumi esim. ryppyihin, mutta omalle 20- jotain vuotiaalla iholleni toimii ainakin todella hyvin!


Lempparituotteista puheen ollen. Viime kuussa minulla loppui myös The Body Shopin Camomile Silky Cleansing Oil, jota käytän meikinpoistoon joka päivä. Tykkään tästä meikinpoistajasta erityisesti siksi, koska se on niin helppo ja se ei ärsytä silmiä millään lailla, kuten monet muut putsarit tekevät. Olen jo ostanut käyttöön uuden putsarin, koska ilman sitä on vaikea poistaa meikkiä.


Maybellinen Express Remover kynsilakanpoistopurkki on minulla ollut käytössä sen verran pitkään, että hankin tämän tilalle uuden purkin. Tämä on todella hyvä kynsilakanpoistoaine ja tulen varmasti ostamaan näitä enemmänkin.


En ole varma julkaistiinko The Body Shopin Spiced Apple- kokoelma viime vai toissa Jouluna, mutta sen verran tiedän, että olen yrittänyt käyttää tätä kuorintaa mahdollisimman hitaasti, koska sen tuoksu ja teho olivat niin ihanat. Harmi, että Spiced Apple- sarjaa ei tuotu takaisin täksi Jouluksi.

Kuluuko sinulla loppuun paljon tuotteita kuukaudessa vai seuraatko loppuvien tuotteiden määrää?

- Laura

4 kommenttia:

  1. Toi TBS:n puhdistusöljy pitää ostaa jossain vaiheessa testiin, oot sitä niin paljon kehunut! :) Spiced Apple oli viime talven kausituote, sitä edeltävänä vuonna oli Glazed Apple, joka taas on mun ihan ehdoton suosikkini kaikista TBS:n tuoksuista! <3

    VastaaPoista
  2. Se öljy on kyllä tosi hyvä :) Suosittelen. Mietinkin, että en ehkä ihan kahta vuotta ole käyttänyt tuota kuorintaa :p eli siis viime Jouluna ostettu ja oli tosi ihanan tuoksuinen!

    VastaaPoista
  3. Mulla on jämät jäljellä tosta spiced apple kuorinnasta ja en millään raaskis käyttää loppuun kun mitään omppu tuotetta ei tullut tänä vuonna TBS:n valikoimaan! Postauksessa oli paljon tuttuja tuotteita paitsi noi vichyn tuotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harmi että spiced apple ei tullut takaisin täksi vuodeksi. Hieman jäi muutenkin harmittamaan tämän joulun tuoksut kun en niistä kovin itse pidä :(

      Poista