5. marraskuuta 2017

Testissä L'oréal Infallible Stay Fresh Foundation


Viime kuun aikana testasin useampaa eri meikkivoidetta ja tänään kerron testaamastani L'oréal Infallible Stay Fresh meikkivoiteesta, joka kuuluu L'oréalin Infallible sarjaan, johon sattuu kuulumaan myös lempparimeikkivoiteeni eli Infallible 24h- Matte meikkivoide. Olinkin siis kohtalaisen innoissani päästessäni testaamaan Infallible- sarjan Stay Fresh meikkivoidetta. 

Meikkivoiteen nimestä voisi päätellä, että kyseessä ei ole samanlainen meikkivoide kuin sen sisar, eli 24H- Matte. Meikkivoiteiden sävyt ovat myös erilaiset. Stay Fresh- meikkivoiteen sävy 015 Porcelain sopii omalle iholleni näin talviaikaan aika hyvin, se on kuitenkin vaaleampi kuin 24H- Matte meikkivoide sävyssä Porcelain. 

Stay Fresh- meikkivoide tuntuu todella voidemaiselta ja paksulta, se myös mielestäni muistuttaa tuoksultaan Nivean kasvorasvoja, mikä on mielestäni hieman erikoista.


Kuvassa meikkivoide iholla. Meikkivoiteen peittävyys on mielestäni samaa luokkaa 24H- Matte- meikkivoiteen kanssa.

Huomasin meikkivoidetta testatessani, että se tarttuu todella helposti ihon mahdollisiin kuiviin kohtiin. Tämä on erikoista, koska meikkivoide on mielestäni suunniteltu hieman kuivemmalle iholle. Tämä on mielestäni siksi, että heti meikin levittämisen jälkeen, eli meikkivoiteen, peiteaineen ja puutereiden levittämisen jälkeen kasvot tuntuvat ikäänkuin kosteilta. Tai tunne on hieman sellainen, että kasvoilla olisi paksu kerros kosteuttavaa tuotetta. Itse en pidä yhtään tästä tunteesta. Päivän aikana myös tunsin meikkivoiteen kasvoillani, mistä en pitänyt. Pidän meikkivoiteista, joita en tunne kasvoilla päivän aikana ollenkaan.

Huomasin myös, että meikkivoide irtoaa kohtalaisen helposti kasvoilta esimerkiksi kun söin. Meikkivoide irtoaa myös helposti kasvoilta jos kasvoja sattuu koskemaan päivän aikana. Kasvoni myös rasvoittuivat nopeasti ja jouduin puuteroimaan kasvoni ainakin kerran n. 8h aikana. Yleensä en puuteroi kasvoja päivän aikana kertaakaan kun käytän 24H- Matte meikkivoidetta.

Pakko siis sanoa, että petyin meikkivoiteeseen aika pahasti. Sen koostumus on itselleni hieman liian paksu ja se tuntuu inhottavalta kasvoilla päivän aikana. Se ei kestä kovin hyvin iholla ja mielestäni tämä meikkivoide on myös hieman liian hintava eli n. 19.90e. Kuten viime kuun ostoksia esittelevässä kirjoituksessa kerroinkin, annoin tämän meikkivoiteen jo pois koska petyin siihen sen verran paljon.

Oletko sinä kokeillut tätä meikkivoidetta? Kuinka usein hankit uusia meikkivoiteita testiin?

- Laura

5 kommenttia:

  1. Ei ole mulle tuttu tuote tämä, mutta siis joo jos meikkivoide tuntuu kasvoilla koko päivän niin se jää kyllä mulla jatkossa käyttämättä :D Mä en halua tuntea meikkipohjaani, se on inhottavaa jos koko ajan tuntee, että naamalla on jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta. Harmiksi harvoin tulee vastaan sellaia meikkivoiteita jotka pysyvät mattapintaisina ja eivät tunnu kasvoilla :(

      Poista
  2. L'Orealin meikkivoiteita en ole juurikaan käyttänyt, vaikka niissäkin on varmasti huipputuotteita. Mun mielestä on tosi ikävää, jos meikkivoide irtoaa paikoiltaan. Jotkut meikkivoiteet lähtevät pois, jos vaikka nojaa leukaan tai poskeen. Ärsyttävä piirre:( Tosi harmi, että L'Orealin Infallible teki juuri niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä harmi. Matta infallible on sen verran hyvä että ajattelin tämänkin olevan. Ehkä sopii kuivemmalle iholle paremmin.

      Poista
  3. Arvostan kovasti kuin kirjoitetaan rehellinen kommentti jostakin tuotteesta, oli sitten erittäin hyvä taikka huono ! Olen kyllä ostanut L´orealin meikkivoiteita joskus mutta en ole tykännyt yhdestäkään vaikka pitäisi olla "sen arvoinen " kuin mainostetaan ! Nykyään en osta heidän tuotteita ollenkaan, ei ihonhoitotuotteita enkä meikkejä koska huomasin että se on puhtaasti rahan tuhlausta ja olen kyllästynyt heidän suuriin lupauksiinsa .

    VastaaPoista