28. helmikuuta 2018

Helmikuun kosmetiikkaostokset


Parin viikon blogitauon jälkeen on hyvä aloittaa kertomalla helmikuun kosmetiikkaostoksista. Ostokset ovat hieman maltillisemmat kuin viime kuukausina ja tähän on syynä suurimmaksi osaksi se, että helmikuussa ei ole mitään suurempia alennuspäiviä ja vuoden lyhyin kuukausi sujahti ohi muutenkin niin nopeasti, että ostoksille ei ole ollut suuremmin aikaa. Alla tuotteet yksitellen.


Kuukauden ensimmäinen ostos oli Herbinan Sensitive hiuskiinne. Minulla on ollut tätä samaa hiuskiinnettä käytössä jo useamman vuoden ajan ja olen siitä tykännyt. Edellinen hiuskiinne loppui joulukuun puolella, joten tämä oli aikalailla pakko-ostos. Hinta 4,25e


Ouluun aukesi helmikuun loppupuolella Hehku- kauppa, jossa myydään kaikenlaista kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita. Kävin Hehkussa katselemassa ja mukaan tarttui tämä eli Lumenen Lähde Arctic Dew Quenching Aqua Serum. Tätä en vielä ole päässyt testaamaan, mutta kirjoittelen varmasti tästä ja Sisu- seerumista vielä! Tämän hinta oli 23,50e.


Ostos, joka näkyy aika usein ostettujen tuotteiden kirjoituksissa on L'oréalin Infallible 24h-Matte Meikkivoide. Tämä on ehdoton lempparimeikkivoiteeni ja vaikka olenkin näin talvella käyttänyt hieman kosteuttavampia meikkivoiteita, mikään ei voita Infalliblea kestävyyden suhteen. Tämän hinta oli 16,90e Sokoksella.


Olen testannut Maybellinen Eraser Eye peiteaineita ja en niistä suuremmin pitänyt. Ne eivät peittäneet tarpeeksi ja sävyt eivät olleet itselleni tarpeeksi vaaleita. Halusin kuitenkin kokeilla tätä Brightener- sävyä joka on siis pinkkiin taittuva kirkastava sävy. Pidän tämän tuotteen sävystä, mutta tämä kuitenkin hieman ryppyyntyy silmien alla vaikka laitan vielä tämän päälle MAC:n peiteainetta. Tulen varmasti käyttämään tämän loppuun, mutta en tule ostamaan sitä enää uudelleen. Tämän hinta 7,04e.


Ja viimeisenä kolme tuotetta The Body Shopilta. Eli British Rose Petal-soft Gel Toner, Vitamin E Gel Moisture Cream ja Moringa Body Yoghurt. Olen kuullut paljon hyvää ruusuisesta kasvovedestä, joten halusin hankkia sen testiin. Vitamin E voiteita taas olen käyttänyt jo kauon ja hankin sen päivävoiteeksi. Body Yoghurt on TBS:n uusi tuote ja taidan säästää tämän kesälle, koska sen koostumus on ohuempi kuin The Body Shopin tavallisten vartalon kosteusvoiteiden. Nämä ostin 3 tuotetta 2 hintaan tarjouksella ja kanta-asiakkaana sain vielä 20e alennusta (koska olen ostanut heinäkuussa-joulukuussa yli 200e tuotteita The Body Shopilta), joten maksoin näistä kolmesta tuotteesta ainoastaan 7,20e.

Helmikuun kosmetiikkaostoksen yhteishinnaksi tuli siis 59,19e.

Oliko mukana tuttuja tuotteita?

- Laura

3 kommenttia:

  1. Noi TBS:n uudet vartalojogurtit kiinnostaa kovasti, mutta mun pitäisi saada ensin noi 20 muuta vartalovoidetta kaapista loppumaan ennen kuin voin ostaa yhtään uutta :D Lumenen seerumi oli näistä ainut tuttu tuote ja siitä tykkään kyllä hurjasti!

    VastaaPoista
  2. Nuo vartalojugurtit kiinnostaa itseäkin, pitää ostaa testiin vähän lähempänä kesää :) Oikein kivoja ostoksia oot muutenkin tehnyt, ja pysynyt tosi hyvässä budjetissa kaiken lisäksi!

    VastaaPoista
  3. Kivoja ja varmasti käytännöllisiä ostoksia olet tehnyt :) Kaikki tuotteet oli aikalailla jopa mullekkin tuttuja! Oon samaa mieltä että helmikuun ostokset jäi mullakin pieneksi sillä kuukausi vain hujahti ohitse!

    VastaaPoista