7. lokakuuta 2017

Toistaiseksi huonoin Urban Decay tuote: Quick Fix Priming Spray


Haluaisin tässä vaiheessa muistuttaa, että blogini idea on kertoa totuus testaamistani kosmetiikkatuotteista. Minun kokemukseni tuotteista voi kuitenkin olla täysin eri kuin sinun. Urban Decay on mielestäni erittäin hyvä meikkibrändi, joskus hekin kuitenkin tekevät virheitä.


Tänään siis testissä Urban Decay:n Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray, eli lyhyemmin Quick Fix. Omani on matkakokoinen ja nappasin sen mukaani jonkin aikaa sitten Sokoksen jonkinlaisilta alennuspäiviltä. Matkakokoinen suihke on kooltaan 30ml. Täysikokoinen suihke on kooltaan 118ml.

Olen pari kertaa testannut kyseistä tuotetta. Ensimmäisellä kerralla suihkutin muutaman kerran tuotetta meikkini päälle ihan vain testatakseni sitä hieman. Järkytyin siitä, minkälainen tuotteen tuoksu oli. Suihke tuoksuu hyvin vahvasti kookokselta. Itse en ainakaan pidä ollenkaan kookoksen mausta tai tuoksusta ja en olisi ostanut tuotetta ollenkaan, jos olisin tiennyt miltä se tuoksuu.

Toisella kerralla testasin tuotetta miten sitä pitäisi käyttää, eli pohjustusaineena. Pohjustin kasvoni kosteusvoiteen jälkeen suihkeella ja hieroin sitä hieman sormillani kasvoille. Levitin päälle jokapäiväisen meikkini, jotka ovat kaikki hyväksi todettuja tuotteita.

Suihke tuntui iholla vain vedeltä. Koko ajan meikatessani suihke kuitenkin tuoksui erittäin voimakkaasti kookokselta. Meikin levityksen jälkeen meikki näytti hyvältä, mutta tuoksu jäi kuitenkin leijailemaan. Parin tunnin päästä meikki alkoi rasvoittumaan ja iho tuntui jotenkin tahmealta. Tuoksu jäi iholle neljäksi tai viideksi tunniksi.

Jos satut pitämään kookoksen tuoksusta kovasti ja sinulla on kuiva iho, voit ehkä pitää kyseisestä tuotteesta. Omalle iholleni tuote ei kuitenkaan sopinut ollenkaan.

Täysikokoinen Quick Fix sokos.fi: 29.90e

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti