14. lokakuuta 2017

Mitä löytyy meikkipussista/koko päivän kestävä meikki!


Tänään siis esittelyssä meikkipussin sisältö. Näitä meikkejä käytän kasvoilleni lähes joka päivä. Kyseisillä tuotteilla saan koko päivän kestävän meikin omalle rasvoittuvalle iholleni. Näillä tuotteilla tehty meikki kestää siis paljonkin yli työpäivän eli 8h ja yleensä en puuteroi kasvojani päivän aikana ollenkaan. Alla tuotteet hieman tarkemmin.


Meikkini aloitan aina kosteusvoiteella, omalle ihotyypilleni paras kosteusvoide on mattapinnan jättävä voide. Itse tykkään käyttää The Body Shopin Vitamin E päivävoidetta. Pohjustusaineena minulla on tällä hetkellä käytössä The Body Shopin Instablur, joka on erittäin mattapinnan tuova pohjustaja.


Meikkivoiteena käytän tällä hetkellä L'oréalin Infallible 24h-Matte meikkivoidetta. Meikkivoiteesta olen puhunut aiemminkin (29.8 kirjoituksessa). Meikkivoide jättää ihon mukavan mataksi. Peiteaineena minulla on käytössä joko Collection Lasting Perfection tai MAC Pro Longwear. Pro Longwear on hieman peittävämpi kuin Collection, mutta tykkään kummastakin.


Puuteteita minulla on käytössä muutama. Silmien alle käytän MAC:n Mineralize Skinfinish Natural- puuteria. Kasvoille käytän joko Soap & Gloryn One Heck of a Blot- puuteria tai RCMA- irtopuuteria. Aurinkopuuterina käytän Soap & Gloryn Solar Powder:ia.


Kulmilla minulla on käytössä Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ja Clear Brow Gel. Nämä kaksi tuotetta ovat loistava yhdistelmä, joka kestää ihan koko päivän.


Ripsivärinä minulla on tällä hetkellä käytössä Essencen Get Big Lashes Volume Boost Waterproof Mascara ja ripset tietenkin taivutan ennen ripsivärin levitystä.


Luomilla käytän joskus MAC:n Paint Pot- pohjustajaa sävyssä Painterly, jonka jälkeen puuterioin luomet. Sen jälkeen käytän MAC:n rajauskynää sävyssä Coffee ja levitän luomille hieman luomiväriä. Meikkipussissa kulkee mukana tällä hetkellä Urban Decay:n Toasted ja MAC:n Cranberry.


Huulilla olen käyttänyt paljon huulirasvoja, kuten The Body Shopin Plum- huulirasvaa (jota ymmärtääkseni The Body Shop ei enää myy) ja Labellon Strawberry Shine- huulirasvaa. Olen myös käyttänyt jonkin verran nudepunia, kuten Rimmelin Lasting Finish by Kate- huulipunaa sävyssä 54 Rock 'n' Roll Nude. NYX:n Soft Matte Lip Cream sävyssä Stockholm on myös ollut kovalla käytöllä.

Näillä tuotteilla saan siis aikaan koko päivän kestävän meikin, joka sopii erittäin hyvin omalle rasvoittuvalle iholleni.

Mitkä ovat sinun lempituotteitasi meikkiin, joka kestää koko päivän?

- Laura

4 kommenttia:

  1. Meikkipussistasi löytyy hyvin samanlaisia tuotteita mitä itseltänikin tai mitä on itsekkin tullut kokeiltua. Lempituotteitani meikkipussissani ovat ehdottomasti Estee Lauderin double wear meikkivoide sekä MAC:in Pro Longwear Concealer.

    https://paletilla1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Double Wear- meikkivoidetta en ole kokeillutkaan, vaikka on ollut tarkoitus jo pidemmän aikaa! Pro Longwear on kyllä hyvä, harmi vaan, että sen hinta nousee koko ajan..

      Poista
  2. Näyttääpä tuo MACin Cranberry luomiväri kauniin sävyiseltä! Itselläkin suunnitella tällainen samantapainen postaus :) Vaikka vaihtelenkin aika paljon tuotteita, oon huomannut, että se paras ja toimivin päivämeikki syntyy kyllä aina melkein samoilla tietyillä tuotteilla, mitä nyt huulipunasävy välillä vaihtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) Harvemmin tulee vaihdettua niitä meikkipussin perustuotteita. Olen kyllä testannut muutamaa meikkivoidetta tässä kuussa, mutta ikävä tulee Infalliblea kun muita testailee! Cranberry on ehdottomasti yksi MAC:n lemppariluomiväreistäni, muitakin on, mutta näin syksyllä tuo Cranberry toimii tosi hyvin.

      Poista