18. lokakuuta 2017

Testissä The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask


Mainitsinkin tämän tuotteen viime kuun kosmetiikkaostoksista kertovassa kirjoituksessa. Kyseessä on siis The Body Shopin Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask. Tämän ostin testiin, koska pidin niin paljon saman sarjan Youth Concentrate seerumista ja koska tarvitsin uuden yönaamion/yövoiteen. Viimeaikoina olen pitänyt enemmän yönaamioista kuin voiteista, koska ne kosteuttavat mielestäni hieman paremmin kuin voiteet. Vaikka oma ihoni onkin rasvoittuva, tykkään silti öisin käyttää kosteuttavia tuotteita, koska ihoni on esimerkiksi näin syksyisin myös hieman pintakuiva.


Sleeping Mask on purkissaan valkoista ainetta. Purkissa sitä on 90ml. Uskon, että saan tämän tuotteen kestämään useita kuukausia.


Tuote on koostumukseltaan melkein viilimäistä. Koostumus on erikoinen ja hyvin vaikeasti kuvailtava. Tuote on sen verran pehmeää, että kun sitä ottaa hieman purkista, tuotteen pinta purkissa tasoittuu pian taas sileäksi ja näyttää siltä kuin tuote olisi ihan uusi.

Koostumus on hieman tahmean tuntuinen. Jos tuotetta laittaa iholle liikaa, se voi tuntua liiankin tahmealta. Pieni määrä siis riittää hyvin. Iholla tuote muuttuu läpinäkyväksi.

Jos on tottunut paksuihin yörasvoihin, voi olla vaikeaa tottua käyttämään tätä tuotetta. Tuote nimittäin kuivuu lähes täysin mataksi iholla kohtalaisen nopeasti levityksen jälkeen. Aamulla tuote tuntuu vielä hieman iholla, mutta kasvoja pestessä, sen saa todella helposti pestyä pois. Kun kasvot on pesty, iho tuntuu erityisen pehmeältä ja kosteutetulta. Esimerkiksi usein omaa ihoani alkaa helposti kiristää, jos en heti laita kasvovoidetta iholleni kasvojen pesemisen jälkeen. Kun käytän tätä tuotetta, ihoani ei ala heti pesun jälkeen kiristää.

Olen jopa huomannut, että meikki levittyy iholle aamulla jotenkin erityisen hyvin, kun olen yöllä käyttänyt tätä tuotetta.

Kyseessä on siis mielestäni erinomainen yönaamio. The Body Shopin nettisivut eivät ainakaan sano, että tätä tuotetta tulisi käyttää pelkästään ikääntyvälle iholle. Sivuilla sanotaan vain, että "jättää ihon täyteläisemmän kimmoisamman näköiseksi ja virkeämmän tuntuiseksi". Itse en ainakaan vielä tarvitse ikääntyvän ihon tuotteita, mutta käytän tätä naamiota kyllä mieluusti.

Suosittelen tätä naamiota oikeastaan kaikille iholaaduille. Naamio kosteuttaa ihon hyvin ja jättää ihon mukavan pehmeän tuntuiseksi.

Minkälaisia tuotteita sinä tykkäät käyttää ihollasi öisin?

Thebodyshop.fi: 32,50e

- Laura

5 kommenttia:

  1. Tää on yksi mun suosikki ihonhoito tuotteista jos iho kaipaa todellakin kosteutusta. Aamulla iho tuntuu todellakin kosteutetulta sekä ravitulta sekä oon kanssa huomannut että meikki levittyy nätisti tämän käytön jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että joku muukin on huomannut tämän tuotteen ihanuuden! On se kyllä hyvä!

      Poista
  2. Vitsi se seerumi on ihan huippu. Oon sen myötä alkanut himoimaan myös näitä muita sarjan tuotteita. :) Ehkä nappaan tän testiin seuraavaksi. Ja itselläkin on rasvoittuva iho, mutta kosteuttavia tuotteita tarvii ehdottomasti silti, etenkin talvea kohden mentäessä.

    x Charlotta
    www.charlottaeve.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan! Useat The Body Shopin yöllä käytettävistä naamioista on kyllä hyviä. Joo pakko kyllä kosteuttaa myös rasvoittuvaa ihoa!

      Poista
  3. Its such as you learn my mind! You seem to grasp so much
    approximately this, like you wrote the e-book in it or
    something. I believe that you could do with a few
    percent to force the message house a bit, however other than that, this is fantastic
    blog. An excellent read. I'll certainly be back.

    VastaaPoista