13. lokakuuta 2017

Anti Haul!


Anti Haulin aika! Näin syksyisin markkinoille tulee paljon uusia tuotteita ja joskus tekisi mieli ostaa paljonkin uutta kosmetiikkaa. Kaikkea ei kuitenkaan kannata ostaa, koska liika on liikaa ja voi olla, että monet tuotteet jäävät käyttämättä koska ne unohtaa, tai niitä ei vain kerkeä käyttää!

Tässä siis minun anti haul, eli tuotteita, joita en tule ostamaan.


Aloitetaan L'oréalin ja Balmainin huulipunilla. Vaikka L'oréalista tykkäänkin brändinä paljon, en silti usko, että tulen ostamaan näitä huulipunia. Sävyissä on ihan kivoja nudeja, mutta sitten on myös mm. sinisiä ja vihreitä. En usko, että nämä huulipunat ovat yhtään erikoisempia kuin L'oréalin muutkaan huulipunat ja oma huulipunakokoelmani pursuilee liitoksistaan jo muutenkin! Kuva: lorealparis.fi


Urban Decay Naked Heat paletti on listalla seuraavana. Vaikka tämä paletti kaunis onkin, sen sävyt ovat omalle iholleni aika tummia ja uskon, että tulisin käyttämään tästä paletista vain muutamaa sävyä. Omistan jo kaksi Urban Decay palettia ja en usko, että tarvitsen enää kolmatta. kuva: urbandecay.com.

Lisää L'oréalia! Nimittäin Paradise Extatic Mascara. Olen kuullut huhuja sekä tämän maskaran mahtavuudesta sekä surkeudesta. Itse tykkään enemmän vedenkestävistä maskaroista, jollainen tämä ei ole. Kävin katselemassa tätä Sokoksella, ja maskaran aplikaattori oli todella iso ja erikoisen näköinen. Näytti juuri sellaiselta maskaralta, jolla sotkee helposti luomet. En siis taida ostaa tätä maskaraa testaukseen. Kuva lorealparis.fi.

Clinique Pop™ Lip Shadow Cushion Matte Lip Powder

Seuraavana vuorossa Clinique Pop Lip Shadow. Kyseessä on siis puuterimainen huulipuna. Kävin näitäkin katselemassa livenä ja vaikuttivat kuivilta ja vähäpigmenttisiltä. Sävyt ovat myös omaan makuuni liian tummia. Clinique on muutenkin brändi, joka omalta osaltani on jäänyt taka-alalle ja brändi ei vain kovin kiinnosta minua. Tulen siis tuskin ostamaan tätä tuotetta tai monia muitakaan Cliniquen tuotteita. Kuva: sokos.fi.


Haluaisin mainita tässä anti haulissa myös kaikenlaiset Halloween- meikit. Kuvassa Essencen Bootiful Nights Cream Contouring Set. Ovathan tällaiset tuotteet ihan söpöjä, mutta niitä todennäköisesti käytetään ehkä kerran Halloween- bileissä ja sitten unohdetaan. Itsellä ainakin jää hankkimatta. Kuva pretty.fi.

24 Days of Beauty Advent Calendar

Viimeisenä mainitsen vielä kosmetiikan joulukalenterit. Kuvassa The Body Shopin kalenteri, joka on yksi kolmesta TBS:n kalenterista. Kuvassa olevan kalenterin saa itselleen 69 eurolla. Joulukalentereita on ihan kiva avata, mutta näiden kanssa voi käydä helposti niin, että tuotteita tulee liikaa ja kaikista ei itse tykkää. En siis ihan usko, että suurin osa kalentereista on oikeastaan hintansa arvoisia. Jotkut kalenterit ehkä ovatkin, mutta sen saa velville vasta Joulun jälkeen, kun selviää, mitä kalentereissa oli :P Taidan siis olla ostamatta näitäkään. Kuva thebodyshop.fi.

Tässä siis oma tänänhetkinen anti haulini eli tuotteita, joita en tule ostamaan.

Mitä kuuluu sinun anti hauliisi?

- Laura

6 kommenttia:

  1. Mä intoilin jo kesällä noista kosmetiikan joulukalentereista, mutta nyt on jotenkin tullut sellainen fiilis, etten sellaista sittenkään halua. Ne on kyllä kivoja ja mä tykkään tosi monenlaisista tuotteista, eli uskoisin saavani monestakin kalenterista paljon mieluisia juttuja itselleni, mutta jotenkin noi kalenterit ei vaan innosta tällä hetkellä yhtään. Kaiken lisäksi ne on ihan älyttömän kalliita ja vaikka rahansa saakin kyllä takaisin tuotteiden yhteisarvon muodossa, on se aikamoinen summa laittaa kerralla menemään, kun ei kuitenkaan tiedä sisällöstä mitään :D Ja mä en halua ostaa sellaista kalenteria, minkä sisällön oon käynyt etukäteen netistä katsomassa, siinä menisi se koko joulukalenterin hohto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin mietin aluksi, että voisin yhden kalenterin ostaa. Ainoa, jonka ehkä voisin hankkia on just nuo the body shopin kalenterit, koska tykkään tbs tuotteista. Olen kuitenkin kokeillut sen verran kyseisen brändin tuotteita, että voi olla että kalenterissa ei olisikaan kuin muutama minulle uusi tuote. Ja onhan ne tosi kalliita myös :p Onneksi jokin muukin on minun kanssa samaa mieltä asiasta!

      Poista
  2. En osta yhtään kalenteria juurikin sen vuoksi, että sitten on taas kaapit täynnä itselleni turhia tuotteita.
    Ostan mieluummin niilläkin rahoilla jotain todella mieluista joka tulee myös käytettyä.
    Kaikkea kun mikä silmiin osuu ei tarvitse välttämättä saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti ostaa jotain, joka tulee käytettyä, kuin esim. tuollaisen järkyttävän kalliin kalenterin! Monet kalenterit yli 100e ja ei mitään tietoa mitä niissä on sisällä..

      Poista
  3. En osta mitään noista mitä luettelit;) En tilaile mitään kuukausiboxejakaan, ja luen joulukalenterit vähän samaan kastiin. Ostan vain sellaista minkä olen itse valinnut, vaikka yllätyksetkin ovat sinänsä ihan kivoja. Joulukalenterit on lisäksi aika kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En onneksi itsekään ole hurahtanut niihin kuukausiboxeihin. Niistä tulisi kuitenkin paljon tuotteita, jotka ei itselle sovi tai joista ei itse tykkää. Mielummin käytän rahani tuotteisiin, joista tykkään!

      Poista