28. joulukuuta 2017

Joulukuun kosmetiikkaostokset


Toivottavasti kaikkien Joulunaika on mennyt mukavasti :)

Tällä kertaa haluan esitellä blogissani Joulukuun kosmetiikkaostokset. Jotenkin kuvittelin, että en ostelisi paljon kosmetiikkaa Joulukuussa, muten mites kävikään! Osa näistä on kyllä tilattu viime kuun puolella, mutta saapuivat tässä kuussa. 

Yläkuvassa siis kaikki Joulukuussa ostamani tuotteet. Alla jokainen tuote erikseen. Kirjoituksen lopusta löytyy ostosten yhteenlaskettu hinta.


Shaaanxo paletista kerroinkin Jouluaattona ilmestyneessä kirjoituksessa. Kyseessä on luomiväri/huuliväri paletti, josta tykkään todella paljon. Tilasin tämän Beautybay.comista Black Fridayn aikaan ja tälle tuli alennusten jälkeen hintaa 13,37e.


L.A. Girl Pro Conceal peiteainetta olen testaillut muutamia kertoja ja toistaiseksi olen siitä tykännyt. Kerron tästä lisää vielä jossain vaiheessa blogissani. Tämä on ostettu Beautybay.comin Black Friday alennuksesta hintaan 3,61e.


Mario Badescun Drying Lotion on ollut minulla kovalla käytöllä Joulukuussa. Olen käyttänyt tätä mustapäiden kuivatukseen ja mielestäni se toimii siihen erinomaisesti. Tämä Myös Beautybay.comin Black Friday alennuksesta hintaan 13,84e.


Hankin Beautybaysta Black Friday alennuksesta myös kaksi meikkivoidetta. Milanin Conceal + Perfect ja L.A. Girl Pro Coverage. Milanin meikkivoiteesta kerroinkin aikaisemmin blogissani, mutta L.A. Girl meikkivoidetta en vielä ole testannut koska tämän sävy on sen verran tumma, että en ehkä kehtaa testata tätä kuin kotioloissa ja en vielä ole sitä kerennyt tekemään. Näiden hinnat: L.A Girl: 7,93e ja Milani: 9,65e.


Miss Beauty London merkin kosmetiikkaa tuli hiljattain myyntiin mm. Prismoihin. Ostin testiin tämän meikkivoiteen, jota en ole vielä kerennyt kunnolla testata. Tämän hinta 3,98e.


Hankin testiin myös Miss Beauty London merkin pohjustajan, josta olen tykännyt yllättävän paljon. Se sopii hyvin omalle rasvoittuvalle iholleni ja se pidentää meikkipohjan kestoa huomattavasti. Tulen kertomaan tästä vielä lisää jossain vaiheessa. Tämän hinta 3,49e.


The Body Shopin Black Friday alennuksesta hankin Seaweed kosteusvoiteen. Pakko myöntää, että talveen tämä kosteusvoide ei ehkä ole ihan tarpeeksi kosteuttava, mutta tykkään siitä kuitenkin. Tämän hinta normaalisti 21,50e alennuksella 9,90e.


The Body Shopin Camomile Cleansing Butter tarttui mukaan TBS:n kanta-asiakaspäiviltä. Tämä oli minulla Jouluna mukana reissussa ja tykkään tästä putsarista erittäin paljon. Tämän hinta normaalisti 19,50e, alennuksella 15,60e.


The Body Shopin Drops of Youth seerumi tarttui myös mukaan kanta-asiakaspäiviltä. Tämä seerumi kosteuttaa mukavasti ja se myös saa ihon tuntumaan ihanan pehmeältä. Tämän hinta normaalisti 38,60e, alennuksella 30,88e.


The Body Shopin Frosted Berries kuorinta tarttui mukaan Black Fridayn aikaan. The Body Shopin kuorinnat ovat ehkä parhaita kuorinta-aineita joita olen kokeillut. Kuorinta saa ihon tuntumaan todella pehmeältä ja se myös kosteuttaa ihoa. Frosted Berries on Joulun ajan erikoistuoksu. Tämän hinta normaalisti 22,50 alennuksella 18,00e.


The Body Shopin Moringa vartalovoi tarttui myös mukaan Black Friday alennuksesta. Olen käyttänyt TBS:n vartalovoita useamman vuoden ajan ja Moringa tuoksu on yksi lemppareistani. Tämän hinta normaalisti 19,50e alennuksella 10,00e.


The Body Shopin Vitamin E Sleeping Mask on ihanan kosteuttava yönaamio, jota tykkään käyttää etenkin talvisin. Tämän hankin kanta-asiakaspäiviltä. Hinta normaalisti 20,00e alennuksella 16,00e.


The Body Shopin Camomile Silky Cleansing Oil on ollut minulla käytössä jo useamman vuoden ajan. Tämä tuote on ihan loistava meikin puhdistukseen ja sillä saa irti kaiken meikin vedenkestävästä ripsiväristä lähtien. Nappasin tämän mukaan TBS:n kanta-asiakaspäiviltä. Hinta normaalisti 19,50e alennuksella 15,6e.


Beautyblenderin Gold Mine pakkauksen nappasin mukaani hieman ennen Joulua samalla kun etsin joululahjoja. Pakkauksessa on kaksi meikkisientä, puhdistussaippua ja Blotterazzi sieni. Tämän hinta oli 39,30e.


Hankin myös Garnierin Balancing Botanical Gel Wash kasvojenpuhdistajan. Tätä en vielä ole testannut, koska odotan että vanha putsarini loppuu. Tämän hinta 4,90e.


Jouluostoksien lomassa nappasin mukaani myös tämän The Body Shopin Fuji Green Tea Cleansing Hair Scrubin. En ole aikaisemmin kokeillut hiuskuorintoja mutta olen jo pitkään halunnut kokeilla niitä, joten hankin tämän testiin. Tämän hinta on 20,00e.


Hankin myös uuden huulirasvan, koska useammat huulirasvani vetelevät viimeisiään. Labellon huulirasvat ovat ehdottomia lemppareitani. Tämän hinta 2,50e.


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Jeffree Starin Velour Liquid Lipstick sävyssä Mannequin. Hankin tämän, koska olin kirjoittanut kyseisen huulipunan nimen ylös jo useita kuukausia sitten kun katsoin Youtubesta videota, jossa esiteltiin kaikki Jeffreen nestemäiset huulipunat. Kuvittelin tämän olevan itselleni hyvä sävy, mutta pakko myöntää, että se saa ihoni näyttämään hieman harmaalta, mikä on harmi. Jos et tiennyt, monet Sokokset ottivat Jeffree Starin kosmetiikkaa myyntiin Joulukuussa ja ainakin Oulun Sokoksella Jeffreen pisteellä on ollut kuhina joka kerta kun olen siellä vieraillut. Tämän punan hinta Sokoksella 21,90e (mm. Beautybay myy näitä edullisemmin).

Noniin. Tässä kuussa ostin aika paljon The Body Shopin tuotteita ja aika paljon sellaisia tuotteita, joita olen aikaisemminkin käyttänyt.

Näiden kaikkien tuotteiden yhteenlaskettu hinta on: 260,45e, mikä on mielestäni aika paljon. Näihin ostoksiin vaikutti kyllä aika paljon se, että viime aikoina on ollut kaikenlaisia alennuksia sekä myymälöissä, että verkkokaupoissa enkä usko, että Tammikuun ostokseni tulevat olemaan ihan näin kalliit.

Ostitko sinä paljon kosmetiikkaa Joulukuussa?

- Laura

1 kommentti:

  1. Ohoh, sä sitten tosiaan ostit vaikka ja mitä! :D Mutta tosi hyviä löytöjä oot kyllä tehnyt :)

    VastaaPoista