11. syyskuuta 2017

Kannattaako MAC:n erikoissarjojen tuotteita ostaa?


Yläkuvassa näkyy kaksi omistamaani MAC:n erikoissarjojen tuotetta. Vasemmalla on Toledo- sarjan poskipuna ja oikealla Cinderella- sarjan luomiväripaletti.

MAC tuo jatkuvasti ulos erikoissarjoja, jotka ovat myynnissä vain lyhyitä aikoja. Tuotteet ovat usein täysin uusia tuotteita MAC:llä tai sitten, kuten Cinderella- paletissa, niihin laitetaan useita jo olemassa olevia tuotteita yhteen (Cinderella- paletissa kaikista tummin sävy eli Stroke of Midnight on uusi, muut ovat vanhoja MAC:n luomivärejä).



Yläkuvassa Toledo poskipuna sävyssä Ripe Peach.


Ripe Peach on kaunis oranssi/pinkki poskipuna



Yläkuvassa Ripe Peach poskipuna. Alimmassa kuvassa oranssi, keskellä pinkki ja ylin on kummankin sekoitus.


Yläkuvassa Cinderella luomiväripaletti.


Sävyt ylävasemmalta alkaen ovat: Vapour, Phloof, Omega, Quarry, Satin Taupe ja Stroke of Midnight.


Cinderella paletin sävyt samoin kuin paletissa eli alhaalta ylös: Vapour, Phloof, Omega, Quarry, Satin Taupe ja Stroke of Midnight. Lempisävyni näistä ovat kimaltavin eli Phloof ja legendaarinen taupe eli Satin Taupe.

Näistä kahdesta ostoksesta olen tyytyväisempi Cinderella- palettiin. Paletissa on useita sävyjä, joita tykkään itse käyttää. Ainoa, jota en kovinkaan ole käyttänyt on tummin eli Stroke of Midnight. Poskipunaa olen käyttänyt jonkin verran, mutta omalla ihollani sävy näyttää helposti liian oranssilta.

En kovinkaan ole seurannut MAC:n erikoissarjojen tuotteita näiden ostosten jälkeen. Olen sitä mieltä, että erikoissarjojen tuotteiden ostoon voi jäädä helposti koukkuun ja tuntuu siltä, että niitä olisi jotenkin suojeltava, koska niitä ei voi enää todennäköisesti ostaa. Itse säilytän näitä tuotteita alkuperäispakkauksissaan ja otan ne esiin kohtalaisen harvoin. Näiden tuotteiden arvo säilyy kuitenkin kohtalaisen hyvin (varsinkin jos sattuu omistamaan käyttämättömiä tuotteita).

Aion kuitenkin välillä katsella, mitä erikoissarjat tuovat tullessaan. Sarjojen pakkaukset ovat usein todella kauniita, ja tuotteetkin välillä tosi erikoisia, joten jos joskus satun näkemään jonkin tuotteen, josta todella pidän, voin hyvinkin hankkia sen.

Tällä hetkellä ainoa paikka joka myy MAC:n erikoissarjoja on Stockmannin MAC:n pisteet ja Stockmannin verkkokauppa. Voi olla, että Sokos tuo myös erikoissarjat verkkokauppaan ja liikkeisiinsä. Nähtäväksi jää Mitä MAC:n tuotteita Kicks tuo myymälöihinsä, kun se alkaa myymään MAC:n tuotteita lokakuussa.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti